Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

BabyMax – a kecskeméti szakértő bababolt

Miért mondjuk magunkról, hogy szakértő bababolt vagyunk? Mert az Izsáki út 2/A alatt található boltunk mögött egy 30 éves múlttal rendelkező cég áll. Ez a vállalat minden szakértelmét, tudását és árukészletét a BabyMax szolgálatába állította, hogy olyan választékot és szakértelmet tudjunk Neked adni, ami példa nélküli a régióban.

Beépített babaszobáinkban kis és nagyméretű bababútorok olyan választéka lelhető fel, amit a környéken sehol nem találsz meg. A Babymax ugyanakkor egy olyan bababolt Kecskeméten, ami a cumisüvegtől a fürdőkádig, a babakocsitól, az autósülésig, a napernyőtől a bundazsákig bármit megad Neked és a babádnak, amire csak vágytok és szükségetek van.

Továbbá, a tanácsainkat haza is viheted, hiszen rengeteg katalógus, kép anyag és más nyomtatott információt is találsz nálunk. Beszélgessünk a várandósság és a gyermeknevelés örömeiről és feladatairól! Remélhetőleg könnyebbé tudjuk tenni az életeteket. A babaholmiknak ugyanis nagyon sokszor nem is a gyermek kényelme, biztonsága, tisztasága vagy éppen a jóllakottsága a célja. Hanem az, hogy a szülőknek könnyebb legyen és ezek a használati tárgyak segítsék őket a hétköznapokban. Aztán ha ezen kívül még esztétikusak is, strapabírók, könnyű őket használni és még kényelmesek is, akkor arról már kijelethetjük, hogy bizony igazi segítség az egész családnak.

Azt szokták mondani, hogy a gyermekneveléshez 3 dolog kell. Anyatej, meleg és szeretet. Minden más csak extra. Mi ezt az extrát adjuk meg Neked és a babádnak.

Gyere el hozzánk, babaáruházunk vár Kecskeméten az Izsáki út 2/A-ban az udvaron található épület első emeletén!