Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Márka: Mega Bloks

Mega Bloks

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Élvezd a sok órányi szórakozást, tele építéssel, rombolással és a fantáziával ezekkel a színes kockákkal. A kockák közül nem hiányozhatnak a különböző formák és színek, hogy a kis építész azt építhessen, ami éppen az eszébe jut. A kockák úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a baba kezébe és ösztönözze a nagy kíváncsiságát.

  Tovább
 • Nagyszerű kreatív szórakozás minden kis építő számára! A nagy táska élénk színű Mega Bloks építőkocka végtelen kreatív szórakozást és tanulást kínál a gyermekeknek. A táska 150 nagy, színes kockát tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek megismerni a formákat, a különböző színeket, a számolást és az egyéb problémamegoldást. A készlet egyes elemeit számok, jelek, formák és más …

  Mega Bloks Tanuló csomag FVJ49Tovább

  Tovább
 • Készen állsz az új kalandra? Látogasd meg Thomasszal és barátaival Ulfstead várát és induljatok együtt kincskereső kalandra. Amint a kis Thomas-rajongó elindul az ősi vár tornyába, egyértelművé válik, hogy a mai nap a kalandoké! Élj át mókával teli napot Ulfstead összerakható várával és segíts Thomasnak megtalálni a várban rejlő kincset.

  Tovább