Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno orrszívó elektromos Aria

19990 Ft

Készlet: Raktáron (13 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Neno Aria – vezeték nélküli elektronikus szívókészülék gyermekek orrtisztítására

A Neno Aria egy modern orrszívó, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan megtisztítsa gyermeke orrát. A könnyű és ergonomikus készülék három üzemmódra épül, így a váladék sűrűségéhez igazítható a szívóerő. Ezenkívül a készletben két, a felhasználók életkorához igazított hegyet kap. Minden Neno Aria univerzális kábellel és praktikus táskával van felszerelve a könnyű szállítás és tárolás érdekében.
Az orr tisztítására és hidratálására tervezett sóoldat és/vagy tengervíz rendszeres használata elősegítheti az orr kitisztulását. Az oldatok használata előtt olvassa el a gyártó tájékoztatóját, vagy forduljon orvosához.
– vezeték nélküli
– két fej
– tárolótáska a dobozban
– Könnyen tisztítható
– USB-C töltés

TÖLTÉS USB-C-vel
A Neno Aria elektronikus elszívó tökéletes otthoni és kültéri használatra. Univerzális USB-C portjának és kábelének köszönhetően bárhol könnyedén töltheti. Csak csatlakoztassa a készüléket álló áramforráshoz vagy tápegységhez.

2 TIPP
Gyengéden, de hatékonyan szeretné megtisztítani gyermeke orrát? Mi sem könnyebb! Kapcsolja be az orrszívót, válasszon a két tipp közül a baba életkorának megfelelően, és kezdje el a munkát. A légutak megnyitása azonnali megkönnyebbülést hoz a baba számára.

TELJES KÉSZLET
Az orrszívót a szükséges alkatrészekkel együtt szállítjuk Önnek. A fej, a hegyek és a váladéktartály mellett egy megfelelő töltőkábelt és egy praktikus tárolótáskát is kap.

KÉSZÜLÉK SOK ÉVRE
A terméket úgy terveztük, hogy hosszú évek óta szolgálja Önt. Az életkornak megfelelő hegyek lehetővé teszik a csecsemők és idősebb testvéreik orrfolyásának kezelését is.

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS
A készülék megfelelő higiéniájának megőrzése rendkívül egyszerű az átgondolt kialakításnak köszönhetően. A váladéktartályban nincsenek felesleges bemélyedések, kiemelkedések, így könnyedén megszabadulhat az orrfolyás maradványaitól. A puha szilikonból készült hegyeket is könnyedén tisztíthatja és sterilizálhatja.

VEZETÉK NÉLKÜLI MŰKÖDÉS
A vezeték nélküli működés rendkívül kényelmessé teszi az orrszívó használatát. A kábelek nélküliség és a hosszú üzemidő (akár 2 óra a legintenzívebb üzemmódban!) garantálja a kényelmes váladékeltávolítást fertőzések során és a mindennapi higiénia részeként.

KÖNNYEN KEZELHETŐ
A Neno Aria kezelése gyerekjáték, mert csak egy tiszta, érintőgombokkal ellátott panelre korlátozódik. Csak 2 érintés elég az elindításához!

KÖNNYŰ ÉS MOBIL
A készletben található táska nem csak esztétikus, de a készülék hordozásakor is nagyon hasznos. A tágas tok lehetővé teszi, hogy a sétákra magukkal vigye a készüléket, vagy akár, ha autóval, vonattal, villamossal vagy repülővel utazik.

A SZÍVÓTELJESÍTMÉNY BEÁLLÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE
A tartós orrfolyás igazi rémálom a csecsemők számára, akik önerőből nem tudnak megszabadulni tőle. Attól függően, hogy mennyi váladék halmozódott fel az orrban, beállíthatja a megfelelő módot, hogy biztosítsa a váladék hatékony elszívását.
EGY „MUST HAVE” DARAB A KELENGYELISTÁN
Lassan közeleg a határidő? Itt az ideje, hogy készítsünk egy kelengyelistát, amelyen kétségtelenül szerepelnie kell a könnyű és praktikus orrszívónknak.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Márka

Neno

Tömeg 0.35 kg
Cikkszám: 69109537 Kategóriák: ,
Márka:Neno