Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno inhalátor Bene

21990 Ft

Készlet: Raktáron (100 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, Kecskeméten 4-7 nap, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A Neno Bene, márkánk orvosi eszköze. A legújabb inhalátorunk egy innovatív termék az európai piacon, hiszen nemcsak felnőttek kezelésére, hanem gyermekek inhalációs terápiájára is készült. Gyógyászatilag alkalmas az újszülöttek szükségleteinek kielégítésére az első hónaptól.

Az élet első napjától

A Neno Bene, márkánk orvosi eszköze. A legújabb inhalátorunk egy innovatív termék az európai piacon, hiszen nemcsak felnőttek kezelésére, hanem gyermekek inhalációs terápiájára is készült. Gyógyászatilag alkalmas az újszülöttek szükségleteinek kielégítésére az első hónaptól.

Asztma, allergia, felső légúti problémák

Asztma: a lakosság körülbelül 10%-ánál diagnosztizáltak korai vagy fejlett stádiumban lévő asztmát. Az inhalátorok segítenek az asztmás betegeknek megbirkózni a tünetekkel azáltal, hogy belélegzik a sóoldatok vagy a szteroidok gőzeit.

Allergia: szőrme-, atka-, pollenallergia – szinte mindenki ismer valakit, aki ilyen problémával küzd. A tüsszögés, köhögés, légzési problémák, orrfolyás tipikus baja az allergiában szenvedőknek. A Neno Bene gyors és egyszerű gyógyszeradagolást tesz lehetővé, egyúttal feloldja a légzőrendszert, és segít eltávolítani a váladékot.

Garatgyulladás: a torokproblémák gyakran fájdalmat és nyelési nehézséget okoznak. A Neno Bene kiküszöböli ezt a problémát – a gyógyszert porlasztással közvetlenül a légzőrendszerbe juttatják.

Covid kezelés

A pamdémia megváltoztatta az egészséghez és a légzőrendszer gondozásához való hozzáállásunkat. A Neno Bene inhalátor használata nemcsak könnyebb és egyenletesebb légzést tesz lehetővé, hanem felgyorsíthatja a poszt-Covid-betegek légzőrendszerének gyógyulását, és az alsó légúti megbetegedések kiegészítő terápiás formájaként is alkalmazható.

Porlasztás otthon

A porlasztás az inhalációs kezelés egyik formája, amely fájdalommentes és nem invazív. Lerövidíti azt az időt, amely ahhoz szükséges, hogy a gyógyszerek felszívódjanak a páciens szervezetében, mivel pára keletkezik, amelyet belélegeznek, és végül az oxigénnel együtt a vérbe szállítják. Hatékonyabb, mint a hagyományos gyógyszer adagolási módszerek. Egy ilyen eljárás könnyen elvégezhető otthon. Csak be kell dugni, fel kell venni egy maszkot, és csak lélegezni.

Hordozható megoldás

A Neno Bene inhalátor egy kicsi, könnyű és teljesen hordozható – ezért tökéletes megoldás nem csak otthoni használatra, hanem utazásra vagy a szabad levegőn tartózkodásra is. Egyszerűen csatlakoztathatod a tápegységhez vagy az akkumulátorházhoz, és hordozhatóan használhatod. Az egész készülék elfér egy zsebben vagy egy pénztárcában, de a Neno Bene-nek van egy textiltáskája is a készülék és az összes maszk tárolására.

Mindig elérhető, utazás közben is

A Neno Bene porlasztó egy nagyon kicsi készülék – könnyedén tarthatod otthon, és utazáskor is magaddal viheted. Tölthető akkumulátorról, bedugható a konnektorba, vagy USB-C porton keresztül tölthető laptopról, vagy autós töltőről. A Neno Bene egy kiváló megoldás.

Terápia munka közben

A Neno Bene inhalátor gyakori használatra alkalmas eszköz. Ez egy kis gyógyszertárolóból, szilikon maszkból és egy USB tápkábelből áll, amely akár laptophoz vagy powerbankhoz csatlakoztatható. Munka közben mindig Nálad lehet, és bármikor használhatod. Csak szabadon kell lélegezni. Az egyszerű beállítás lehetővé teszi, hogy a kezeid ne legyenek elfoglalva, így folytathatod a munkát.

Az egész családnak

A porlasztás tökéletes módszer a légutak hidratálására és fertőzések idején történő tisztítására. A porlasztás másik előnye a gyomorirritáció kockázatának csökkentése, így a tablettát lenyelni nem tudó legkisebb gyerekek és érzékeny emésztőrendszerű felnőttek is használhatják. A Neno Bene-vel a porlasztás passzív betegek számára is elvégezhető. A készlet 3 méretű maszkot tartalmaz – felnőtteknek, gyerekeknek és újszülötteknek.

Jól illeszkedő maszk

A Neno Bene-vel történő porlasztás egy pici maszkkal történik, nem pedig cumival, ami segít a hatékonyabb és kényelmesebb használat elérésében – mind a szülők, mind a baba számára. Előfordulhat, hogy az újszülöttek nem lélegeznek az orrukon keresztül, így a cumival történő porlasztás kevésbé hatékony, mint a maszkkal történő porlasztás.

Minden generációnak

A Neno Bene minden generációnak alkalmas, az újszülöttektől kezdve az idősebb generációig.

Kivételesen csendes működés

A nagyfrekvenciás rezgések a gyógyszeres folyadékot nagyon apró (1-5 mikron) részecskékre bontják, amelyek mélyebbre hatolhatnak a légzőrendszerbe, és így eljutnak a fertőzés forrásáig. A rezgések gyakorisága 110 ezer másodpercenként, a hangerő pedig 35 dB alatt marad. Ezért a Neno Bene egy nagyon halk készülék, amely nagyon sok helyzetben nagy segítséget jelent – ​​munkahelyen, repülőn/vonaton, vagy ha gyermeked érzékszervi zavarokkal küzd, vagy nem tolerálja a zajos eszközöket.

Súly: 0.2 kg
Porlasztás hatékonyság: ≥ 0.20 ml/min
Részecskék mérete: MMAD ok. 5µm
Tároló kapacitása: ≤ 8ml
Töltés: USB kábel vagy 2 db AA elem (Az elem nem része a készletnek)
A fő egység mérete: 42x34x40 mm
A fő egység súlya: 72 g
Doboz mérete: 122x122x78 mm
Doboz súlya: 187 g

Márka

Neno

Tömeg 0.2 kg
Cikkszám: 67591917 Kategóriák: ,
Márka:Neno