Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Pampers Active Baby 3 Giant Pack pelenka 6-10kg 90db

8990 Ft

(100 Ft/db)

Készlet: Raktáron (5 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Alvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mocoroghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivároghat. A Pampers Active Baby Dry pelenka teljes körű védelmet nyújt a szivárgás ellen éjjel-nappal, különleges háromszoros védelmi rendszerének köszönhetően, amely azonnal felszívja a nedvességet és segít megakadályozni a szivárgást a deréknál és a comboknál.
– gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet
– kétszeres erősségű védőgátja segít megakadályozni a szivárgást a comboknál
– rugalmas oldalsó szárnyai pedig kényelmesen a derékhoz igazodnak a biztonságos illeszkedésért, hogy kisbabádnak nagyszerű szivárgás elleni védelemben legyen része éjjel-nappal, bármennyit is mocorogjon.

Teljes körű szivárgás elleni védelem éjjel-nappal. A pelenka gyors nedvszívó magja azonnal magába szívja a nedvességet. Kétszeres erősségű védőgátja segít megakadályozni a szivárgást a comboknál, Rugalmas oldalsó szárnyai kényelmesen a kisbaba derekához igazodnak a biztonságos illeszkedésért. A SKIN HEALTH ALLIANCE bőrgyógyászai által jóváhagyott termék
– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Márka

Pampers

Cikkszám: 46071752 Kategóriák: ,
Márka:Pampers