Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Angelcare légzésfigyelő és bébiőr kamerás kétlapos

92490 Ft

Készlet: Raktáron (12 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, Kecskeméten 4-7 nap, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Az Angelcare AC327 2SP kétlapos légzésfigyelő és kamerás babaőrző három részből áll. A légzésfigyelő vezeték nélküli készülék, aminek két érzékelőlapja képes gondoskodni gyermeked légzésének megfigyeléséről. Megnövelt érzékenységének köszönhetően a korábbi termékekhez képest 40%-kal kisebb szenzorpad képes a matrac teljes felületén érzékelni a mozgást. A babaőrző kétirányú kommunikációjával segítségedre lesz gyermeked felügyeleténél.

A légzésfigyelő a legmodernebb SensAsure technológiával készült. Csak akkor jelez, ha kisbabádnak szüksége van rád!

Szabályozhatod a szenzorpad érzékenységét és jelzi, ha merül az elem.

15 másodperc légzéskimaradás után előriasztás történik, 20 másodperc elteltével pedig hangos akusztikus és vizuális riasztást küld.

Az érzékelőlapot a matrac alá, egy stabil, szilárd felületre kell helyezni. Nincsenek vezetékek, teljesen biztonságos. Kisbabád nem is látja, nem is érzi a szenzorpadot, az mégis a legapróbb mozdulatait is érzékeli.

NEM orvostechnikai eszköz!

Fontos! A légzésfigyelő nem életmentő készülék! Vészhelyzet esetén azonnal cselekedni kell, amihez ajánlott előzetesen egy baba-elsősegély tanfolyamot elvégezni!

A babaőrzőt többféle üzemmódban tudod működtetni a mozgás, kattogás, hang- és képátvitel különböző variációiban.

Használhatod hangra bekapcsoló módban, vagy folyamatos hangátvitellel is.

Létezik kereső, szüneteltető és némító funkciója. DECT technológiájának hála kristálytisztán továbbítja a hangot, 2,4 GHz-es frekvencián. 24 digitális csatornája van.

A szülői egység 4,3″ (kb.: 11 cm) átmérőjű, LCD kijelző, érintőképernyős. Széles látószögű kamerájával mindig figyelemmel követheted kisbabádat. A digitális zoom és a videoképernyő nagyítás ugyanezt a célt szolgálja.

További hasznos jellemzője, hogy LED-fény mutatja a babaszoba hőmérsékletét. Ha a jelzőfény kék, hűvösebb, ha piros, melegebb van, mint az ideális hőmérséklet amit fehér szín jelez.

Asztali és falra szerelhető konzol is tartozik hozzá a praktikus használat miatt. Kijelzi a dátumot és az időt. Lehetőséged van adattárolásra, a légzésfigyelés valamint a babaszoba hőmérsékleti adataira vonatkozóan, maximum 2 hónapra visszamenőleg.

Hatótávolsága akár 250 méter. A szülői egység hordozható, tölthető, jelzi, ha az akkumulátor merülni kezd.

Márka

Angelcare