Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Motorola bébiőr audio egyirányú

16990 Ft

Készlet: Raktáron (4 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Fedezze fel a Motorola AM21 vezeték nélküli babamonitor nyújtotta kényelmet és biztonságot a kisbabája figyeléséhez. A DECT technológián alapuló rendszernek köszönhetően zavarmentes hangátvitelt biztosít, így mindig tiszta és éles hangzást kap, anélkül, hogy más elektromágneses eszközök interferenciája zavarná.

Az eszközök könnyen telepíthetők és használhatók. A babaegység elektromos hálózatról, míg a szülői egység emellett akku-ról is működik, azaz hordozható és kényelmesen használható a lakás különböző helyein. VOX üzemmódban ha a babaegység hangot érzékel, azt automatikusan továbbítja a szülői egységre, így mindig tájékozott marad a baba állapotáról.

A maximális hatótáv beltéren 50 méter és kültéren 300 méter, a hangerő 5 fokozatban állítható, így könnyen alkalmazkodhat az aktuális környezeti zajhoz és a babához.

Az eszköz figyelmezteti Önt, ha az elemek kimerülnek vagy ha a hatótávolságot túllépik. Így mindig biztos lehet abban, hogy a monitor mindig működőképes és hatékonyan használható.

A Moto AM21 vezeték nélküli babamonitor ideális választás minden szülő számára, akik a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet szeretnék a kisbabájuk figyelése során.

Márka

Motorola

Tömeg 0.38 kg
Cikkszám: 69326486 Kategóriák: , Címke:
Márka:Motorola