Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Motorola bébiőr kamerás CONNECT WIFI 4,3inch színes kijelzővel, kamerával és okostelefon applikációval

99990 Ft

Készlet: Raktáron (3 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Ismerje meg a VM44 digitális babamonitor rendkívül praktikus és megbízható funkcióit, amelyek segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a babát bárhol és bármikor.

A 4,3″ átlójú színes LCD kijelző élénk és részletes képet biztosít, így könnyen láthatja a babát akár éjjel is. A digitális készülék garantálja a jó minőségű és biztonságos adatátvitelt, hogy mindig tiszta hangot és képet kapjon.

Wifi-n keresztüli távelérés: A készülék rájelenthető az otthoni Wifi hálózatra is, és a letölthető Android és iOS appok segítségével mobiltelefonon vagy tableten keresztül is megfigyelhető a gyermek, azaz akkor is, ha éppen az egyik szülő vagy nagyszülő úton, vagy távol van.
Az Android vagy iOS platformoknaplózhatják a baba aktivitását, továbbá lehetővé teszik, hogy hang és videó felvételeket készíthessünk.
A gyereknek élményt kínálhatunk azzal, hogy távolról beszélhetünk vele, akár még mesét olvashatunk neki, illetve a telefonra előre felvéve a mese szövegét, azt le is játszhatjuk neki.

A manuális kamera lehetővé teszi, hogy Ön irányítsa a kamera látószögét, így szükség szerint beállíthatja azt és követheti a baba mozgását. A digitális zoom funkció segítségével közelről is megfigyelheti a részleteket. Az automata infravörös éjjellátó mód pedig biztosítja a képet még sötétben is.

Az LED-es hangszint-kijelző és az állítható hangerő segítségével könnyen követheti a babahangokat, és beállíthatja a megfelelő hangerőszintet. A lemerülő akku figyelmeztetés pedig időben jelez, ha a szülői egység akkumulátor töltöttsége alacsony.

A szobahőmérséklet kijelzése lehetővé teszi, hogy mindig figyelemmel kísérje a baba környezetét, és szükség esetén reagáljon rá. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi, hogy Ön is beszéljen a babával, pl. megnyugtathassa őt, vagy alváshoz bátorítsa.

A babaőr altatódalok funkciója segíti a babát a nyugodt alvásban, és kényelmet biztosít az éjszakai órákban.

A kamera elektromos hálózatról működik, míg a szülői egység hordozható, azaz a szülöi egységet lehet hálózatról vagy az újratölthető akku-packról is működtetni (amely tartozék). Ez lehetővé teszi, hogy mindig és bárhol könnyedén használhassa a babamonitor rendszert.

A Motorola VM44 CONNECT babamonitor ideális választás minden szülő számára, akik odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.

Márka

Motorola

Tömeg 0.38 kg
Cikkszám: 69328246 Kategóriák: ,
Márka:Motorola