Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno bébiőr kamerás Berkano

69990 Ft

Készlet: Raktáron (6 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Ismerd meg a modern Neno Berkano bébiőrt mozgatható fejjel, amely lehetővé teszi a gyermeked megfigyelését vízszintesen 300 fokos és függőlegesen 50 fokos tartományban. A kamera figyelő szeme követi a baba minden lépését, így biztos lehetsz benne, hogy babád folyamatosan biztonságban van.

Nagy 3,2 hüvelykes kijelző

A Neno Berkano vevőegység jól olvasható, mert 3,2 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, így semmi sem kerülheti el a figyelmed.

VOX készenlét

Nyomd meg a MENU gombot a VOX módba lépéshez. Ebben az üzemmódban a képernyő az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol. A képernyő automatikusan újra aktiválódik, ha zajt észlel a babaszobában.

Kétirányú kommunikáció

A videós dadus kétirányú kommunikációs rendszerrel lett felszerelve, melynek köszönhetően nem csak a hangokat hallhatod gyermeked szobájából, hanem beszélgethetsz is vele, miközben egy másik szobában vagy.

Mozgó fej

Ismerd meg a modern Neno Berkano elektronikus video dajkát mozgatható fejjel, amely lehetővé teszi gyermeked megfigyelését vízszintesen 300 fokos és függőlegesen 50 fokos tartományban. A kamera figyelő szeme követi babád minden lépését, így biztos lehetsz benne, hogy babád folyamatos gondozás alatt áll.

Környezeti hőmérséklet mérés

A Neno Berkano videó dada vevőkészülék hőmérséklet érzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően szabályozhatod babád hőkomfortját.

Beépített altatódalok

A bébiőr segítségével altatódalokat is lejátszhatsz babád számára. A készülékben 8 beépített dallam is található, amelyek segítségével babád nyugodtan elalszik.

Hosszú hatástartomány

A bébiőr videojelének hatótávolsága bent 50 méter, kültéren pedig 260 méter. Mindez a baba még nagyobb kényelméért és biztonságáért.

Éjszakai mód

Neno Berkano videó dada azt is lehetővé teszi, hogy teljes sötétben aludjon babád. Mindez köszönhető a beépített IR LED-nek.

Riasztás funkció

A Neno Berkano bébiőr beépített riasztó funkcióval rendelkezik. Beállíthatod azt az időt, amikor a rádióerősítő felébreszt, és ellenőrizheted, hogy a babád még mindig mélyen alszik-e.

Folyamatos megfigyelés

Neno Berkano videó dada nem csak babák megfigyelésére használható. A készülék kiválóan alkalmas idősek gondozásánál, de akár egy ház, lakás belsejének megfigyelésére is.

Szilárd rögzítés

Nemcsak a dada funkcionalitására, hanem a használat kényelmére is ügyeltünk. A készülék alsó részén található speciális rögzítési rendszer lehetővé teszi a bébiőr falra vagy kiságyra történő rögzítését. Így bármilyen szögből megfigyelheted babádat – attól függően, hogy hogyan szereled fel a készüléket.

Kijelző: 3,2″
Felbontás: 320 × 240 pixel
Éjszakai mód: 5 m-ig
VOX készenléti mód: igen
Működési hatótáv: kültéren 260 m-
ig, beltéren 50 m -ig
Függőleges kamera betekintési szöge:
felfelé 30°, lefelé 20°
A kamera látószöge vízszintesen: balra 150°, jobbra 150°
Beépített akkumulátor (vevő): Li-Poly 1150 mAh
Frekvenciatartomány: 2400 ~ 2483,5 MHz 17 dBm
Kétirányú kommunikáció: igen
Hőmérséklet figyelés: igen
Beépített altatódalok: igen, 8 féle
Riasztás funkció: igen
Tápegység: DC 5V / 1A
Üzemhőmérséklet: -10 °C ~ 50 °C
Méretek:
vevő 124 × 72 × 17 mm
kamera 116 × 72 × 66 mm
Súly: 123 g-os vevő, 179 g-os kamera

Márka

Neno

Tömeg 0.677 kg
Cikkszám: 67596655 Kategóriák: ,
Márka:Neno