Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno bébiőr wi-fi kamerás Avante

29990 Ft

Készlet: Raktáron (25 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A Neno Avante egy intelligens, pingvin alakú elektromos bébiőr, amit a telefonodra letölthető Tuya alkalmazással vezérelhetsz. Ezzel a kényelmes megoldással a Föld bármely pontjáról megfigyelheted gyermeked, és csak egy internet-hozzáféréssel rendelkező telefonra van szükséged, hogy szemmel tartsad kisgyermeked. A készülék mozgatható fejjel van felszerelve, amely lehetővé teszi a megfigyelést 355 fokos vízszintes és 90 fokos függőleges tartományban.

Mozgó fej

Ismerd meg a modern Neno Avante elektronikus bébiőrt mozgatható fejjel, amely lehetővé teszi a gyermek megfigyelését vízszintesen 355 fokos és függőlegesen 90 fokos tartományban. A kamera figyelő szeme követi babád minden lépését, így biztos lehetsz benne, hogy megfelelő gondozásban részesül.

FHD 1080p felbontás

A Full HD minőségben készült felvételeknek köszönhetően egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmed.

A kamera használata vezeték nélküli

A bébiőrt Wi-Fi hozzáféréssel rendelkező telefonon keresztül is használhatod. Nincs szükség további vevőegységre a kicsi figyeléséhez. A fej vezérlése és a kamera helyzetének beállítása okos telefonon keresztül is lehetséges. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a babafigyelőt egy áramforráshoz (áram vagy powerbank), és már tökéletesen láthatod gyermeked.

TELEFONOS BÉBIŐR ALKALMAZÁS

A készülék egy könnyen kezelhető, okos telefonra telepített Tuya alkalmazáson keresztül működik. Az alkalmazás ráadásul több eszköz egyidejű használatát is lehetővé teszi – nem csak a babaőrzőt, hanem egyéb okos otthoni berendezéseket is. Így sikeresen vezérelhetsz több eszközt egy telefonról.

Ragadja meg a pillanatokat

A Neno Avante segítségével képeket és fényképeket készíthetsz. Ennek a megoldásnak köszönhetően megörökítheted gyermeked életének legvarázslatosabb pillanatait, hogy tovább élvezhesd azokat.

Kétirányú kommunikáció

Ennek a funkciónak köszönhető nem csak a baba sírását hallod, hanem telefonon is beszélhetsz vele. Így nem kell minden alkalommal felugranod, amikor babád felébred – hangoddal is megnyugtathatod.

Mozgásérzékelő

A beépített mozgásérzékelő azonnal értesítést küld a telefonon, amint gyermeked mozogni kezd. Adj biztonságérzetet babád számára új bébiőrünkkel, a Neno Avante-val!

Éjszakai üzemmód 6 IR LED

A Neno Avante a modern IR LED-ek használatának köszönhetően lehetővé teszi, hogy sötétben is rá tudj nézni a babára.

Rögzítés lehetséges

Az alján található Neno Avante elektronikus bébiőr 1/4 ”-es menettel van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék kényelmes állványra vagy falra rögzítését.

Felbontás: 1920 × 1080
Éjszakai mód: igen, 6 Infra LED
Tömörítés: H.264
Látószög: 100°
Mozgó fej: függőlegesen 355°, vízszintesen 90°
Mobilos alkalmazás: Tuya Smart
WiFi kapcsolat: 802,11 b/g/n, 2,4 GHz
Kétirányú kommunikáció: igen
Mozgásérzékelés és alkalmazásértesítések: igen
A felvételek előnézete és lejátszása: igen
Fényképezési és videózási lehetőség: igen
Memóriakártya támogatás: SD 128 GB-ig
Tápegység: micro USB 5V / 1,5 A
Üzemhőmérséklet: -10 °C 50 °C
Méretek: 85 × 85 × 120 mm
Súly: 222 g

Márka

Neno

Tömeg 0.401 kg
Cikkszám: 67596544 Kategóriák: ,
Márka:Neno