Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Philips AVENT bébiőr kamerás – SCD881

79990 Ft

Készlet: Raktáron (2 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Maradjon közel gyermekéhez

A Philips Avent SCD881 mindig biztonságos és személyes kapcsolatot biztosít Önnek gyermekével. Tökéletes hangminőségben hallhatja és kristálytiszta képen (2,8″-es/7,2 cm-es LCD) láthatja gyermekét éjjel-nappal.

Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolati technológiával a minimális interferencia érdekében.

Figyelje kisbabáját éjjel-nappal a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Élvezze nagy felbontásban, különösen nagy 2,8”-es színes kijelzőn, ahogy gyermeke békésen alszik. A 2-szeres digitális nagyításnak és a pásztázási funkciónak köszönhetően még nyugodtabb lehet, mivel láthatja gyermeke minden tevékenységét .

Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat. Nemcsak láthatja gyermekét, hanem kiváló minőségű, kristálytiszta hangon hallhatja is.

Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.

Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*, hatótávolság a szabadban: max. 300 méter*

A kényelmesen használható, tölthető szülői egység vezeték nélkül akár 12 órányi** felügyeletet biztosít, mielőtt újratöltést igényel.

Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.

Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal. A ház bármelyik helyiségéből választhat a 6 elringató dallam közül, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.

Lehetővé teszi a bébiegységen található mikrofon érzékenységének beállítását. A mikrofon érzékenysége azt határozza meg, hogy a bébiegység mekkora mértékű zajszintet érzékeljen – például, hogy az egység csak a baba sírására kapcsoljon be, a gügyögésére ne.

Vízszintes és függőleges irányban, manuális forgatható kamera.

Személyes és biztonságos
– Vezeték nélküli technológia – a biztonságos és személyes megoldás
– Hallgassa a babát tiszta hanggal
– Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel
– Nagy felbontású, 2,8″-es (7,2 cm) képernyő, éjjellátó funkcióval

Szabadság, rugalmasság, kényelem és megnyugtató érzés
– Forgatható kamera
– Akár 300 méteres hatótávolság*
– Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez
– Beszéljen gyermekéhez a távolból!
– Megnyugtató altatódalok a baba megnyugtatásához
– Válassza a környezetének legmegfelelőbb hangerőt

Márka

Philips AVENT

Tömeg 0.7 kg
Cikkszám: 69088630 Kategóriák: ,