Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Philips AVENT bébiőr kamerás – SCD891

89990 Ft

Készlet: Raktáron (1 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Közel maradhat gyermekéhez, és nem kell aggódnia sem

A Philips Avent SCD891 mindig biztonságos és személyes kapcsolatot biztosít Önnek gyermekével. Tökéletes hangminőségben hallhatja és kristálytiszta képen (3,5″-es/8,5 cm-es LCD) láthatja gyermekét éjjel-nappal.

Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolati technológiával a minimális interferencia érdekében.

Figyelje kisbabáját éjjel-nappal a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Élvezze nagy felbontásban, különösen nagy 3,5″-es színes kijelzőn, ahogy gyermeke békésen alszik. A 4-szeres digitális nagyításnak és a pásztázási funkciónak köszönhetően még nyugodtabb lehet, mivel láthatja gyermeke minden tevékenységét.

Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat. Nemcsak láthatja gyermekét, hanem kiváló minőségű, kristálytiszta hangon hallhatja is.

Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.

Hatótávolság belső térben: max. 50 méter*, hatótávolság a szabadban: max. 300 méter*

A kényelmesen használható, tölthető szülői egység vezeték nélkül akár 12 órányi** felügyeletet biztosít, mielőtt újratöltést igényel.

Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.

Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal és egy melegen izzó éjszakai fény. A ház bármelyik helyiségéből választhat az 6 elringató dallam közül, és bekapcsolhatja az éjszakai fényt, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.

Lehetővé teszi a bébiegységen található mikrofon érzékenységének beállítását. A mikrofon érzékenysége azt határozza meg, hogy a bébiegység mekkora mértékű zajszintet érzékeljen – például, hogy az egység csak a baba sírására kapcsoljon be, a gügyögésére ne.

Vízszintes és függőleges irányban, manuális forgatható kamera.

Szabja személyre a riasztási beállításokat, a szülői egység halk és finom rezgései szolgáltathatják az értesítést.

Az egyéni riasztás beállítását lehetővé tévő hőmérséklet-érzékelővel figyelemmel kísérheti a baba szobájának hőmérsékletét. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása is nyugtalanná teheti őket. Az egyénileg beállított hőmérséklet-érzékelő a szülői egység digitális kijelzőjén keresztül azonnal jelzi, ha a baba szobájában a klíma megváltozik.

Folyamatos nyugalmat és biztonságos kapcsolatot biztosít
– Figyelje a baba szobájának hőmérsékletét

Személyes és biztonságos
– Nagy felbontású, 3,5″-es (8,5 cm) képernyő, éjjellátó funkcióval
– Vezeték nélküli technológia – a biztonságos és személyes megoldás
– Hallgassa a babát tiszta hanggal
– Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel

Szabadság, rugalmasság, kényelem és megnyugtató érzés
– Akár 300 méteres hatótávolság*
– Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez
– Forgatható kamera
– Beszéljen gyermekéhez a távolból!
– Megnyugtató éjszakai fény és altatódalok a baba megnyugtatásához
– Válassza a környezetének legmegfelelőbb hangerőt
– Kellemes éjszakai fény és altatódalok a kis kincs megnyugtatására
– Beszéljen a babához távolról

Márka

Philips AVENT

Tömeg 0.7 kg
Cikkszám: 69088620 Kategóriák: ,