Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Kinderkraft sportbabakocsi Grande Plus

54990 Ft

fekete
fekete
pink
Pink
szurke
Szürke
Törlés

A GRANDE PLUS babakocsi minden olyan szülő számára megoldást jelent, aki a városi rohanásban él. Ez a babakocsi a gyermek születésétől kezdve 22 kg-ig több éven át szolgálja gyermekét, és intelligens megoldásainak köszönhetően megkönnyíti a szülők számára a babakocsi városban történő használatát. A CLICK & FOLD rendszernek köszönhetően a babakocsi könnyedén, egy kézzel összecsukható. A rázkódást jobban elnyelő kerekek kellemessé teszik a macskaköves és egyenetlen járdákon történő sétát, míg az ülő és fekvő helyzetből fokozatmentesen állítható háttámla lehetővé teszi, hogy gyorsan megteremtse a tökéletes pozíciót a szabadtéri szunyókáláshoz. A nagyméretű habszivacs kerekek átszúrhatatlanok, és nem kell felfújni őket.

A GRANDE PLUS tágas üléssel, valamint állítható háttámlával és lábtartóval rendelkezik. A gyermek születésétől kezdve 22 kg-ig, azaz körülbelül 4 éven keresztül használható!

Egy kézzel összecsukható
A GRANDE PLUS-t akár egy kézzel is összecsukhatja. A kormányba épített CLICK & FOLD lehetővé teszi a babakocsi csomagtartóba történő gyors és hatékony elhelyezését. Összecsukott állapotban a babakocsi kompakt méretűvé válik.

Párnázott kerekek
A babakocsi mind a négy kereke párnázott. Ami azt jelenti, hogy a GRANDE PLUS helytáll a városi terepen – az egyenetlen járdákon és a macskaköveken. A kerekeket nem kell felfújni, azonban defektbiztosak. Az első kerekek 360 fokban forognak, és az egyenes haladáshoz reteszelő mechanizmussal rendelkeznek.

Kényelmes séta
Az ülés széles és tágas. Kényelmes benne utazni, és szükség esetén állítható a lábtartó, hogy gyermeke számára a séta még kényelmesebb legyen.

Széles szabályozási tartomány
Fokozatmentesen állítható háttámla ülőből fekvő helyzetbe állítható, miközben a gyermek a babakocsiban van. Az állítható lábtartóval együtt kényelmes helyet teremt a friss levegőn történő szunyókáláshoz.

Bővíthető kupola
A nagyméretű kupola bővíthető, így a GRANDE PLUS megvédi gyermekét a hideg szél ellen. A kupola hátulján egy kisebb ablak található, amelyen keresztül a szülő folyamatosan szemmel tarthatja gyermekét.

Kiegészítő tartozékok:
● Újszülötthöz állítható, párnázott, 5-pontos biztonsági öv
● Nagy kosár akár 2 kg-os terhelhetőséggel
● Ökobőrből készült szülőkar és védőkorlát
● Apró tárgyakhoz kialakított zseb a kupola anyagában

Gyártás
Anyagok:
● váz: acél
● szövet: 100% poliészter, strapabíró, kopás- és időjárásálló poliészter szövet
● a szülőkar és a védőkorlát anyaga: ökobőr
● kerekek: EVA hab
Méretek:
● Összecsukott babakocsi: 83 x 62 x 27 cm
● Szétnyitott babakocsi: 95 x 57 x 106 cm
● Az ülés hossza fekvő helyzetben: 94 cm
● A lábtartó méretei: 36 x 23 cm
● Az ülés méretei: 35 x 22 cm
● A háttámla méretei: 35 x 47 cm
● Első kerekek: 16 cm
● Hátsó kerekek: 25 cm

Súly: 9,8 kg

0 hónapos és 22 kg közötti gyermekek számára
A kosár maximális terhelhetősége: 2 kg
A karton méretei / súlya: 84 x 45 x 20 (cm) / 11,5 kg

Márka

Kinderkraft

Tömeg 9.6 kg
Szín

fekete, Pink, Szürke

Cikkszám: sz_68314735 Kategóriák: ,