Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Tommee Tippee digitális fülhőmérő

15990 Ft

Készlet: Raktáron (3 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Gyors, pontos és könnyű használni. A kisméretű végződés ideális az újszülöttek lázméréséhez, ugyanakkor az egész család használhatja. A használathoz tegye be óvatosan a baba fülébe, egyenesen a dobhártya irányába, nyomja meg a gombot, és a hőmérséklet 1 másodpercen belül megjelenik a nagyméretű LCD kijelzőn. Láz veszélye esetén a fülhőmérő sípoló hanggal és piros fénnyel figyelmeztet. 20 korábbi leolvasást képes elraktározni, így könnyen nyomon követhető a változás.

Jellemzői:
– Gyors és pontos: A nagy, könnyen leolvasható LCD kijelzőn mindössze 1 másodperc alatt pontos testhőmérséklet-leolvasás jelenik meg.
– 3 hónapos kortól használható, egyszerűen helyezze be a lázmérő kis hegyét a gyermek fülébe, ezt követően nyomja meg a mérő gombot.
– Celsius és Fahrenheit: Könnyedén válthat a °C és °F között.
– Lázriasztás: Ha magas hőmérsékletet (37,6°C-os vagy magasabb érték) észlel, a hőmérő sípol, és a jelzőfény pirosra vált, amely figyelmeztet a lehetséges lázra. A zöld fény a normál hőmérsékletet jelzi
– Belső memória: A praktikus memória funkció tárolja és előhívja az utolsó 20 hőmérsékleti értéket, így könnyedén nyomon követheti gyermeke hőmérsékletét az idő múlásával.
– Csendes mód: A digitális hőmérő néma üzemmódba kapcsolható, így megmérheti az alvó baba hőmérsékletét anélkül, hogy zavarná őt.
– QR-kód: Az érintésmentes hőmérő fogantyúján található QR-kód összekapcsolja okostelefonját egy Használati videóval, így biztosítva, hogy az utasítások mindig kéznél legyenek, amikor csak szüksége van rájuk.
– Higiéniai védőburkolattal ellátva, így a digitális hőmérőt tisztán és pormentesen tarthatja a két használat között.
– 2db AAA elemmel működik, amely tartozék.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Márka

Tommee Tippee

Tömeg 0.4 kg