Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

KneeGuardKids4 lábtartó autósüléshez

34990 Ft

Készlet: Raktáron (4 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

KneeGuardKids4 lábtartó autósüléshez

A legjobb útitárs minden gyermek számára a menetiránnyal megegyező irányba néző autósülésekben.

A KneeGuardKids4, az első teljesen állítható ütközésvizsgált lábtámasz. Segít megőrizni a gyermek helyes ülését minden menetiránnyal megegyező irányba néző támasztóláb nélküli autósülésben, miközben autóval utazik távolságtól függetlenül.
A lábtámasz megszünteti a zsibbadást a gyermek lábában, mivel többé nem támaszkodik az autósülés széléhez, ami nyomást okoz a térd alatt.

Ami fontos, a KneeGuardKids a lábak megtámasztásakor a gyermek hátát az üléshez támasztja és a feje a védett területen belül marad. Könnyen összeszerelhető és a kis utas egyéni igényeihez szabható. Akár 9-10 éves gyermekek számára is alkalmas. Alkalmas ISOFIX-szel ellátott autókhoz
vagy anélkül. A lábtámasz mindkét esetben egyformán biztonságosan van rögzítve. Baleset esetén nem mozog a jármű belsejében, így nem jelent veszélyt az utasokra. Ez azoknak a gyermekeknek ajánlott, akik rugdossák az üléstámlát, vagy fáj a lábuk és a hátuk.

A KneeGuardKids4 lábtartót a Concept & Innovation Baby Products Association kiemelte (Egyesült Királyság), és felfigyelt rá a szakértői testület a legnagyobb gyermekipari vásáron
Európában a kölni Kind und Jugend vásáron (Németország) és a Kid’s Time vásáron (Lengyelország).
__________________________________________________________________________________

Amikor a gyerekek lábai lógnak, a térd és a vádli alatt erős nyomás keletkezik. Ennek következtében a rendellenes vér- és nyirokkeringés kellemetlen érzést, zsibbadást, szúró érzést okoz, és a térdízületeket is nehezíti.

A lábtámasz segíti a csípő és hát helyes helyzetét az autósülésben, a biztonsági öv helyes elhelyezését és a gyermek előtt lévő ülés rúgásának elkerülését.
A gyermek lógó lábai nemcsak kényelmetlenséget okoznak, hanem káros hatásokhoz is vezethetnek, amelyek veszélyesek lehetnek az autóval történő utazás során.

A lábtámasz hiánya a vér- és nyirokkeringés zavarához vezet, ami zsibbadást és fájdalmat okoz a lábakban. A gyermek előtt lévő háttámla rúgása annak a jele, hogy a gyermek kényelmetlenül érzi magát, és keresi a lehetőségeket a minél kényelmesebb elhelyezkedéshez.

A gyermekülés megfelelő használata nagyon fontos gyermeke biztonsága érdekében. Ha a gyermek nem a megfelelő testhelyzetben ül, még egy enyhe ütközés vagy vészfékezés is súlyos következményekkel járhat. A gyermek végtagjai többféle sérülést szenvedhetnek.

Az autósülés csak akkor védi hatékonyan a gyermeket, ha megfelelő pozícióban ül az autóban, mint egy törésteszt próbabábu.

A lábtartó segíti elkerülni a gyakori, kényszerített megállásokat a gyermek kényelmetlensége miatt hosszabb vagy rövidebb kirándulások során.
A lábtartó a szülők befektetése a menetiránnyal megegyező irányba néző autósülésekben utazó gyermekek biztonságába, egészségébe és kényelmébe.
Könnyen összeszerelhető és a kis utas egyéni igényeihez igazítható.

– 10 éves korig alkalmas.
– A KneeGuardKids lábtámasz szilárdan és egyszerűen rögzíthető ISOFIX rendszerrel ellátott autóban vagy anélkül.

A lábtámasz, amely megtartja a csípő és a hát megfelelő helyzetét az autósülésben és a biztonsági öv helyes elhelyezését. A KneeGuardKids pozitív visszajelzést kapott mind a szülőktől, mind a szakértőktől Lengyelországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban.

Több kényelem és biztonság vezetés közben a megtámasztott lábakkal.

Márka

KneeGuardKids

Tömeg 1.87 kg
Cikkszám: 69146279 Kategóriák: ,