Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

BeSafe gyerekülés iZi Kid X3 i-Size Isofix

179990 Ft219990 Ft

02-metallic-melange
02 Metallic Mélange
50-premium-car-interior-black
50 Premium Car Interior Black
64-fresh-black-cab
64 Fresh Black Cab
Törlés

Használati határértékek:
Magasság: 61-105 cm
Életkor: kb. 6 hónap – 4 éves korig

Megfelel az i-Size (UN R129) szabályozásnak

2019-ben az ADAC tesztjén 1,8-as pontszámmal “jó” minősítést kapott, a biztonságára kapott minősítés szerint pedig a 61-105 cm-es i-Size kategóriában tesztgyőztes lett
PLUS teszt tanúsítvánnyal is rendelkezik

A kompakt, mégis tágas BeSafe iZi Kid X3 i-Size rendkívüli kényelmet biztosít a kisgyermekek számára különféle méretű autókban is. Az állítható ISOFIX karok több lábteret biztosítanak a növekvő gyermek számára, ugyanakkor lehetővé teszik a szülőknek, hogy eldöntsék, mekkora helyet igényel az ülés az autóban. A fejtámla automatikusan az övek magasságát is beállítja. Az intelligens mágneses övterelők pedig megkönnyítik gyermeke be- és kikötését anélkül, hogy az övek útban lennének. Mivel magasabban ül az autóban, gyermeke könnyen láthatja a hátsó és az oldalsó ablakokat, hogy még érdekesebb és kényelmesebb legyen a kirándulás.

Jellemzői:
– ISOFIX rendszer
– Menetiránynak háttal rögzíthető
– Terhelhetősége: 0-18 kg
– Állítható övmagasság
– Intelligens mágneses övterelő (Magnetic Belt Assistants)
– Állítható fejtámla
– Szűkítőbetét
– SIP : az extra oldalütközés elleni védelem
– Fokozatmentesen állítható lábtér
– Központi övfeszítő
– Belső biztonsági öv

ISOFIX csatlakozókkal : Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.

Belső ülésszűkítő : A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét. Plusz kényelmet és stabilitást biztosít a kisebb gyermekeknek, mikor a babahordozóról erre a biztonsági ülésre váltanak.

Központi övfeszítő : A központi övfeszítő segítségével kellő feszességre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.

A szövetek és az energiaelnyelő hab megfelel a szigorú REACH előírásoknak.

Állítható fejtámla : Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.

BeSafe : A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.

Márka

BeSafe

Tömeg 18 kg
Szín

02 Metallic Mélange, 50 Premium Car Interior Black, 64 Fresh Black Cab

Cikkszám: sz_51313783 Kategóriák: ,
Márka:BeSafe