Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size

99990 Ft

anthracite-mesh
Anthracite Mesh
cloud-melange
Cloud Mélange
fresh-black-cab
Fresh Black Cab
metallic-melange
Metallic Mélange
peak-mesh
Peak Mesh
sea-green-melange
Sea Green Mélange
Törlés

A BeSafe iZi Flex Fix i-Size egy háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzőket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyű rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetővé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett.

Testmagasság: 100 cm – 150 cm

Kor: kb. 4-12 éves

Rögzítés: Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal a 3 pontos övvel kombinálva.

-3 rétegű oldalvédelemmel, és speciálisan formázott fejtámlával a legnagyobb kényelemért és biztonságért (SIP plus-szal).
-Csípőöv-terelő segít az övet optimális helyzetben, a gyermek csípőjénél lent tartani, így ütközéskor segít elkerülni a belső szervek sérülését, illetve megakadályozza a még kicsi gyermek kicsúszását a csípőöv alatt.
-A fejtámlába épített övterelő mindig helyes úton vezeti a vállövet.
-A fejtámla magassága könnyedén állítható mindkét oldalról, így együtt nő a gyermekkel. A fejtámla 14 különböző magassági pozícióba állítható.
– A BeSafe iZi Flex Fix i-Size gyermekülés háttámlája alkalmazkodik a különböző döntöttségi fokú gépjárműülésekhez.
-Háttámlájának dőlésszöge két pozícióba állítható.
-Speciális, puha övpárnával a kényelemért (PAD plus), mely ütközéskor csökkentheti a nyaki gerinc súlyos sérüléseinek valószínűségét, illetve jobban eloszlatja a mellkast az öv által érő erőket.
-Levehető és mosható huzat.
-100-135 cm-es testmagassághoz igazítva i-Size háttámlás ülésemelő, 135-150 cm-es testmagassághoz igazítva háttámlás ülésemelő, mely csak bizonyos járművekben használható (egyes járművek belmagassága akadályozza a használatot, ezért érdemes vásárlás előtt a gépjárműbe próbálni az ülést).
-Egyedülálló módon átalakítható, hogy akár 3 ülés is elférjen egymás mellett: az ajtó mellett lévő BeSafe iZi Flex FIX i-Size gyerekülésnek az ajtó felé eső ütközőit fennhagyva és a másik oldali ütközőt eltávolítva nyerünk helyet a középső ülésre ülő gyermeknek/felnőttnek.

A BeSafe iZi Flex FIX i-Size biztonsági ülés ezüstöt nyert a „Legjobb utazási termék” kategóriában a Junior Design Awards 2021-en. A bírákat lenyűgözte az ülés biztonsági teljesítménye és az a tény, hogy az ülés keskeny kialakításának köszönhetően akár három ember is elfér egy sorban az autóban.

Megnézheted a termékről készült videót:

Márka

BeSafe

Tömeg 7.6 kg
Szín

Anthracite Mesh, Blue Legacy, Burgundy Mélange, Cloud Mélange, Fresh Black Cab, Ivory Mélange, Metallic Mélange, Peak Mesh, Premium Car Interior Black, Sea Green Mélange, Sunset Mélange