Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Akció!

BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size

99990 Ft 79990 Ft

burgundy-melange
Burgundy Mélange
cloud-melange
Cloud Mélange
fresh-black-cab
Fresh Black Cab
metallic-melange
Metallic Mélange
peak-mesh
Peak Mesh
premium-car-interior-black
Premium Car Interior Black
sea-green-melange
Sea Green Mélange
Törlés
Akció!

A BeSafe iZi Flex Fix i-Size egy háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzőket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyű rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetővé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett.

Testmagasság: 100 cm – 150 cm

Kor: kb. 4-12 éves

Rögzítés: Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal a 3 pontos övvel kombinálva.

-3 rétegű oldalvédelemmel, és speciálisan formázott fejtámlával a legnagyobb kényelemért és biztonságért (SIP plus-szal).
-Csípőöv-terelő segít az övet optimális helyzetben, a gyermek csípőjénél lent tartani, így ütközéskor segít elkerülni a belső szervek sérülését, illetve megakadályozza a még kicsi gyermek kicsúszását a csípőöv alatt.
-A fejtámlába épített övterelő mindig helyes úton vezeti a vállövet.
-A fejtámla magassága könnyedén állítható mindkét oldalról, így együtt nő a gyermekkel. A fejtámla 14 különböző magassági pozícióba állítható.
– A BeSafe iZi Flex Fix i-Size gyermekülés háttámlája alkalmazkodik a különböző döntöttségi fokú gépjárműülésekhez.
-Háttámlájának dőlésszöge két pozícióba állítható.
-Speciális, puha övpárnával a kényelemért (PAD plus), mely ütközéskor csökkentheti a nyaki gerinc súlyos sérüléseinek valószínűségét, illetve jobban eloszlatja a mellkast az öv által érő erőket.
-Levehető és mosható huzat.
-100-135 cm-es testmagassághoz igazítva i-Size háttámlás ülésemelő, 135-150 cm-es testmagassághoz igazítva háttámlás ülésemelő, mely csak bizonyos járművekben használható (egyes járművek belmagassága akadályozza a használatot, ezért érdemes vásárlás előtt a gépjárműbe próbálni az ülést).
-Egyedülálló módon átalakítható, hogy akár 3 ülés is elférjen egymás mellett: az ajtó mellett lévő BeSafe iZi Flex FIX i-Size gyerekülésnek az ajtó felé eső ütközőit fennhagyva és a másik oldali ütközőt eltávolítva nyerünk helyet a középső ülésre ülő gyermeknek/felnőttnek.

A BeSafe iZi Flex FIX i-Size biztonsági ülés ezüstöt nyert a „Legjobb utazási termék” kategóriában a Junior Design Awards 2021-en. A bírákat lenyűgözte az ülés biztonsági teljesítménye és az a tény, hogy az ülés keskeny kialakításának köszönhetően akár három ember is elfér egy sorban az autóban.

Megnézheted a termékről készült videót:

Márka

BeSafe

Tömeg 7.6 kg
Szín

Blue Legacy, Burgundy Mélange, Cloud Mélange, Fresh Black Cab, Ivory Mélange, Metallic Mélange, Peak Mesh, Premium Car Interior Black, Sea Green Mélange, Sunset Mélange