Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Adamo bébihinta – 5 pontos biztonsági övvel

35900 Ft38900 Ft

babakek
Babakék
bezs
bézs
big-star
Big Star
blue-dog
Blue Dog
mustar-szivarvanybab
Mustár Szivárványbab
mustarsarga
Mustársárga
natur-rainbow
Natúr Rainbow
pesto
Pesto
pesto-utazo
Pesto Utazó
pink-parrot
Pink Parrot
rozsaszin-viragom
Rózsaszín Virágom
sotetszurke
Sötétszürke
sotetszurke-utazo
Sötétszürke Utazó
szurke
Szürke
vilagosszurke-puder
Világosszürke-Púder
zold-meseerdo
Zöld Meseerdő
zold-szivarvanybab
Zöld Szivárványbab
zootopia
Zootopia
Törlés

A hinta tartozékai:
5 pontos biztonsági övvel (a vállpánt rész központi csatról való lehúzásával 3 pontossá alakítható a már ülő gyermekek számára) ellátva speciális kialakítású és anyagú külső hinta huzat, amely a Titok kulcsa
bababarát, kezeletlen keményfa rudazat,
a baba kezecskéknek megfelelő vastagságú kötélzet, amelyet keresztrúddal, és egy speciális, magasság állításra alkalmas alkatrésszel szereltünk össze.
100% pamut, ÖKO-TEX minőségű párna, amelynél minden esetben figyelembe vettük, hogy a megfelelő mikroklímát biztosítsa kis használójának.
FONTOS! A rugót nem tartalmazza a doboz, válaszd ki a gyermeked súlyának megfelelőt és azt is helyezd a kosaradba!

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.

Az Adamo hintát, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is. Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.

Hintáink a kor elvárásainak, és az előírásoknak megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlődés között. Termékeink magas minőségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.

Márka

Adamo

Szín

Babakék, bézs, Big Star, Blue Dog, Hímzett Kisherceg, Mustár Szafari, Mustár Szivárványbab, Mustársárga, Natúr Rainbow, Natúr Szafari, Natúr Terrazzo, Pesto, Pesto Utazó, Pink Parrot, Rózsaszín Terrazzo, Rózsaszín Virágom, Sötétszürke, Sötétszürke Utazó, Szürke, Szürke Meseerdő, Világosszürke-Púder, Zöld Meseerdő, Zöld Szivárványbab, Zootopia

Cikkszám: sz_65068010 Kategóriák: , Címke:
Márka:Adamo