Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Adamo bébihinta 2 (keresztfával)

26900 Ft29990 Ft

mustar-kaktusz
Mustár Kaktusz
mustar-macipofi
Mustár Macipofi
mustarsarga
Mustársárga
nature
Nature
nature-csillag
Nature csillag
rozsaszin
Rózsaszín
rozsaszin-terrazzo
Rózsaszín Terrazzo
rozsaszin-viragom
Rózsaszín Virágom
sotetszurke
Sötétszürke
szurke
Szürke
szurke-kisherceg-himzett
Szürke Kisherceg hímzett
szurke-rozsaszin
Szürke-rózsaszín
zold
Zöld
zold-alba
Zöld Alba
zold-kaktusz
Zöld Kaktusz
zold-szivarvanybab
Zöld Szivárványbab
Törlés

A hinta tartozékai:
Kezeletlen keményfa rudazat, 10 mm vastag kötélzet, keresztrúd, magasságot állító karabiner, színes pamut párna, strapabíró 100 % pamut külső rész.
FONTOS! A rugót nem tartalmazza a doboz, válaszd ki a gyermeked súlyának megfelelőt és azt is helyezd a kosaradba!

Az ADAMO hinta tulajdonképpen egy bölcsőhinta, amit ha hiszel, ha nem a baba 3 éves koráig (vagy maximum 15 kg-os koráig) használni tudtok.
A mi hintánk már nulla éves kortól használható, ahogy a kórházból hazaértetek már használhatjátok bölcsőhintaként. Csak természetes alapanyagokból és textilekből készítjük hintáinkat, hogy a babád a legjobbat kaphassa. A hintát 3 éves korig (maximum 15 kg-ig) tudjátok használni. Az egy pontban való rögzítésnek köszönhetően a hinta mindig másképpen mozog, használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az ADAMO hinta átsegít a nehéz pillanatokban, mint a pocakfájás, fogfájás, rossz idő miatti bezártság, nyugtalanság és mindeközben szórakoztató módon fejleszti a babákat.
Összetétel
textil: 100% pamut, kötél: 100% polipropilén, rudak: bükk

Márka

Adamo

Szín

Mustár Alba, Mustár Kaktusz, Mustár Macipofi, Mustár Szivárványbab, Mustársárga, Nature, Nature csillag, Nature Terrazzo, Rózsaszín, Rózsaszín Terrazzo, Rózsaszín Virágom, Sötétszürke, Sötétszürke Macipofi, Sötétszürke Utazó, Szuperbébi, Szürke, Szürke Kisherceg hímzett, Szürke Meseerdő, Szürke-rózsaszín, Zöld, Zöld Alba, Zöld Kaktusz, Zöld Meseerdő, Zöld Szivárványbab

Cikkszám: sz_38096539 Kategóriák: , Címke:
Márka:Adamo