Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Fisher-Price Hello képzelet játékcsomag HFJ95

11790 Ft

Készlet: Raktáron (29 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket a rázó és guruló játékokat az örökmozgó kicsik számára. Onnan kezdve, hogy kicsi megtanult felülni és a barátok után mászva játszani, ez a készlet segíti a következő nagy lépés megtételéhez.
Ráadásul a játéktippeket tartalmazó füzet segít neked és gyermekednek a legtöbbet kihozni a játékidőből.

Látható a fejlődés szórakozás közben:

Gyermekeddel megismertetheted az egészséges táplálkozást egy elképzelt turmix segítségével, amely csörömpöl és forog, hogy extra szórakoztató legyen.
A telefonnal a kicsik fejleszthetik a beszédképességeiket, amikor „csevegnek” a saját telefonjukon. Sőt görgő, a csúszka és a kapcsoló megdolgoztatja a finommotorikus képességeiket.
A finomságok-kirakóval a harapnivalókat a helyükre illeszthetik ezzel fejlődik a problémamegoldó és a finommotorikus képességük is.

Ahol a nagyszerű elmék gyermekként gondolkodnak!

1961 óta a Fisher-Price játéklaboratóriuma a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.

A termék jellemzői:

Három, a Fisher-Price Játéklaboratórium szakemberei által kidolgozott játékot és egy játéktippes füzetet tartalmazó készlet.

Színes fényekkel és hangokkal ellátott játéktelefon, kézügyességet fejlesztő funkciókkal, görgővel, csúszkával és kapcsolóval.

Smoothie pohár csörgő-rágóka kukucskáló csúszkával, oda-vissza forgatható tetővel.

Négy finomságok-kirakó, ami fejleszti a szem-kéz koordinációt.

12 hónapos kortól ajánljuk.

Márka

Fisher-Price

Cikkszám: 62520049 Kategóriák: ,