Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Fisher-Price Hello mozgás játékcsomag HFJ94

10990 Ft

Készlet: Raktáron (33 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, Kecskeméten 4-7 nap, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket a rázó és guruló játékokat az örökmozgó kicsik számára. Onnan kezdve, hogy kicsi megtanult felülni és a barátok után mászva játszani, ez a készlet segíti a következő nagy lépés megtételéhez. Ráadásul a játéktippeket tartalmazó füzet segít neked és gyermekednek a legtöbbet kihozni a játékidőből.

Látható a fejlődés szórakozás közben:

Ezek a bütykös, billegős, pakolható barátok megismertetik a babával az egyensúlyt és a koordinációt. A csörgő-zörgő oroszlán cimborás labda a kicsiknek készült rázóka, később gurítható móka, ha már készen állnak a mozgásra.
Vigyázz, kész, rajt! A “nyomd és menj” víziló játszva megismerteti a babáddal az ok-okozati összefüggéseket, közben arra ösztönzi őket, hogy másszanak a barátjuk után.

Ahol a nagyszerű elmék gyermekként gondolkodnak!

1961 óta a Fisher-Price játéklaboratóriuma a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.

A termék jellemzői:

Három, a Fisher-Price Játéklaboratórium szakemberei által kidolgozott játékot és egy játéktippes füzetet tartalmazó készlet.

Az oroszlános labda-rázóka a már felülni tudó kicsiknek, mókás, gurítható, kúszó-mászó játék a nagyobbaknak.

A víziló-jármű nyomásra elgurul.

Az egymásra pakolható, egyensúlyozó pajtikat tartalmazó szett játszva fejleszti az egyensúlyt és a szem-kéz koordinációt.

9 hónapos kortól ajánljuk.

Márka

Fisher-Price

Cikkszám: 62520048 Kategóriák: ,