Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Taf Toys kendős játékdoboz – Kimmy Koala

9490 Ft

Készlet: Raktáron (22 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, Kecskeméten 4-7 nap, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Taf Toys Kimmy koala kendős játékdoboz csecsemőknek és kisgyermekeknek, kihúzható színes vékony és kétrétegű mintás kendőket tartalmaz az óvodai tanuláshoz és fejlődéshez.

TANULÁSI KÉSZSÉGEK – A Taf Toys kendős játékdobozt a kisgyermekek a nedves törlőkendők és papírzsebkendők iránti rajongása ihlette. A kisgyermekek szeretnek zsebkendőket és törlőkendőket kihúzni a tárolóedényekből, és szétteríteni a padlón. A Taf Toys Kimmy koala csodakendős játékdobozzal való játék segítségével a baba megtanulja a tartályok ürítését és későbbi megtöltését. Ez a feladat motoros és kognitív készségeket is magában foglal, és évekbe telik, amíg teljesen elsajátítják. A puha, selymes anyagok tökéletesek a színek elsajátítására, a számolásra, valamint a motoros és érzékszervi készségek fejlesztésére.
A TÖKÉLETES FEJLESZTŐ KENDŐS DOBOZ – 10 puha, színes szövet segíti a kisgyermekeket a megragadás és a finommotorika fejlesztésében, miközben felfedezik a színeket és a mozdulatokat. A színes organza szövetek puha és gyengéd tapintásúak, elég áttetszőek és könnyűek ahhoz, hogy lebegjenek a levegőben. A kendőkkel teli doboz végtelen ötletet ad képzeletbeli aktív játékhoz, tornához, mozgáshoz, játékokhoz és családi tevékenységekhez. Aszínekre és a számolásra tanítja a kisgyermekeket minden egyes élénk színű anyag.
SOK JÁTÉK TEVÉKENYSÉG – Kendők kihúzása és visszahelyezése – A Taf Toys kendős játékdoboz fedelének fő nyílása kifejezetten a baba finom kezéhez lett kialakítva, míg az oldalsó lyukak a nedves törlőkendők húzásának érzését imitálják, ezt a játékot minden baba imádja! Érzékszervi játék elősegítése textúrákkal és hangokkal, színfelismeréssel.
TEXTÚRÁK – A kendős dobozunk 8 színes, kiváló minőségű organza szövetet és 2 gyűrögethető kétoldalú kendőt tartalmaz plüss hátoldallal és színes szalagokkal. A különböző textúrák beindítják a baba érzékszerveit és motorikus készségeinek fejlődését.
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK – A termék magas minőségű anyagokból készült, így különösen kényelmes és biztonságos használatot biztosít gyermeke számára. BPA és ftalát mentes. Az ASTM és EN-71 szabványoknak és a vonatkozó biztonsági szabályozásoknak megfelel.

A babák imádni fogják ezt a csodás kendős dobozos játékot Kimmy a Koalával és a színes szövetekkel, amelyek csak arra várnak, hogy kihúzzák! A puha selymes szövetek tökéletesek az olyan oktatási tevékenységekhez, mint a színek tanulása, a számolás, valamint a motoros és érzékszervi készségek fejlesztése.

A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelő fejlesztő játék kiválasztása gyermeked számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztő játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elősegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlődését a növekedés első két évében. Célunk, hogy segítsünk babájának megalapozni egy egészséges és boldog fejlődési útját.

Nézd meg a termék videóját!

2021-ben Made for Mums Toys Awards-on bronzérmes!!!

Márka

Taf Toys

Tömeg 0.44 kg