Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Taf Toys kockapiramis – Szavanna formabedobó

9490 Ft

Készlet: Raktáron (17 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A Taf Toys Szavanna formabedobó kockapiramis csecsemőknek és kisgyermekeknek való beltéri játék, tökéletes toronyépítéshez, a dobozkák egymásba pakolásához, a különböző formák és színek közti válogatáshoz, a számok, színek és formák megtanulásához. Oktató, fejlesztő játék 12 hónapos kortól, a dobozokból tornyot építhet a picur, vagy formabedobónak használhatja a legnagyobbat és a formákat szín szerint válogathatja. 5 dobozt és 8 színes formát tartalmaz a kisgyermek tanulásához és fejlődéséhez.

2 közkedvelt babajáték 1-ben:
1. Kockapiramis
2. Formabedobó

A babát lefoglalja a kihívások tanulása, és miközben a játék felkelti a kis felfedező kíváncsiságát, fejleszti a finommotorikus és problémamegoldó készségeket is. A csecsemők mind az öt dobozt egymásra rakhatják, majd meglökhetik a tornyot, hogy lássák, mi történik. Amikor a baba készen áll az újabb kihívásra, válogathat a formák közt, majd beleillesztheti azokat a megfelelő lyukba, és amikor végzett, szórakoztató újrakezdeni az egészet.

TÖBBFÉLE JÁTÉKMÓD

1/ A baba szétválogatja, egymásra rakja vagy bedobja a formákat a dobozon lévő megfelelő alakú lyukba.
2/ A kockák egymásra rakása méret szerint is jó móka – Egymásra teheti a kockákat a méretük, színük, vagy a rajtuk lévő szám, forma vagy állat szerint. Akár le is boríthatja a baba a végtelen szórakozásért.
3/ Számlálás – tegye a dobozokat egymásra, és a szülő segítségével megtanulhatja a számokat felismerni.
4/ Színes és alakzatos válogatás – A formák szortírozása abba a dobozba melynek színéhez vagy a rányomtatott formához illik.
5/ Amikor a gyerkőcök egymásba teszik a dobozkákat, kísérleteznek a méretegyeztetéssel, valójában a probléma megoldó képességület feljesztik.

FEJLESZTÉS ÉS TANULÁS
Tanulási készségek – a baba egymásra rakhatja a dobozokat, azonosíthatja a színeket, megkülönböztetheti a méreteket, párosíthatja a formákat és megtanulhatja a számokat.
A játék fejleszti a kisgyermek finommotorikáját, a szem-kéz koordinációt és a problémamegoldó készségeket.
Megtanul különbséget tenni a méretek közt

Rakásolható és egymásba rakható dobozok
– Azonosítja a színeket, és megtanulja megnevezni őket.
– Megtalálja az összeillő formákat
– Megtanul számolni és megnevezni a számokat

A Taf Toys Szavanna formabedobó kockapiramis önálló és együttműködő játékra is ösztönöz.

SZÓRAKOZTATÓ FEJLESZTŐ JÁTÉK – A Szavanna formabedobó kockapiramis egy nagyszerű fejlesztő játék, amellyel a kisgyermekek szeretnek játszani és tanulni. Nagyszerű ajándékkészlet – 2 klasszikus kisgyermekjátékból, stílusos, megújult dizájnnal.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK – A termék magas minőségű anyagokból készült, így különösen kényelmes és biztonságos használatot biztosít gyermeke számára. BPA és ftalát mentes. Az ASTM és EN-71 szabványoknak és a vonatkozó biztonsági szabályozásoknak megfelel.
Méretei – 13,5 x 13,5 cm

A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelő fejlesztő játék kiválasztása gyermeke számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztő játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elősegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlődését a növekedés első két évében. Célunk, hogy segítsünk babájának megalapozni az egészséges és boldog fejlődési útját.

Márka

Taf Toys

Tömeg 0.533 kg