Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Vtech Első szerszámosládám

17990 Ft

Készlet: Raktáron (4 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Mókás ezermester kalandok várják a gyerekeket a VTech Első szerszámosládával! Induljon a javítás és szerelés a játékszettben található, valóban működő játék fúróval, kalapáccsal és csavarkulccsal, miközben a láda érdekes dolgokat mesél a szerszámokról és megismerteti a kicsiket a számokkal, a színekkel és a járművekkel. A világító gombok megnyomásával aktiválhatóak a vidám dalok. A projektkártyákat használva megjavíthatóak a hibás eszközök az utasítások alapján, a piros fogantyúval pedig bárhova könnyedén elvihető a ládikó.

A játék három játékmódban használható:

1. Szabad játékmód: A három szerszámos gomb megnyomásával a gyerek megismerheti a szerszámokat, színeket és különböző dalokat hallhat. Ha nincs behelyezve projektkártya, dalok és rövid mondatok hallhatóak. Projektkártya behelyezésekor a csavarok befúrásával és a szegek beütésével megismerheti a számokat, a színeket, a betűzést, a járműveket és pár otthoni tárgyat. Minden ötödik aktivitás után (csavar befúrása, szeg beütése, stb.) egy jutalom dal kerül lejátszásra.

2. Kvíz mód: Itt az ideje, hogy a kisgyerek megmutassa, mit tud! A kérdésekre a szegek beütésével, a csavarok befúrásával vagy a szerszámos gombok megnyomásával lehet válaszolni.

3. Zene mód: A dalok meghallgatásához projektkártyát kell behelyezni, vagy meg kell nyomni a szerszámos gombokat. A dalok a szerszámokról, a számokról és a színekről szólnak.

Az elemek élettartamának növelése érdekében a játék automatikusan kikapcsol, ha nem kap utasítást pár percig.

Csomagolási méret: 28 x 20 x 13 cm

Tartalom: 1 db szerszámosláda, 1 db Elektromos projekttálca, 1 db csavarkulcs, 1 db kalapács, 1 db fúró, Csavarok, Szegek, 2 db kétoldalas projektkártya. A játék elemmel működik (2db AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Márka

Vtech

Cikkszám: 69046595 Kategóriák: ,
Márka:Vtech