Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

BabyOno játszószőnyeg játékhíddal – C:MORE (zene, fény, pocakpárna) 100cm átmérő

26990 Ft

Készlet: Raktáron (3 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, Kecskeméten 4-7 nap, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Újszülött kortól ajánlott BabyOno játszószőnyeg játékhíddal

Kontrasztos színekkel díszített, nagy méretű játszószőnyeg, amelyet kifejezetten az újszülötteknek terveztek és alkalmazkodni fog, ahogy a baba nő – zenével, fényekkel és a rengeteg játéktevékenységgel. A játszószőnyeg kettős vetítővel és 8 dallammal rendelkezik. A vetítő a mennyezeten csillagokat jelenít meg, a baba felé színes fények váltakoznak.

Ezt a BabyOno játszószőnyeget tiszta, kontrasztos színek jellemzik, amelyek fejlesztik a látást, a képzeletet és a koncentrálóképességet.
A játszószőnyeg a fejlődés első néhány szakaszában kíséri a gyermeket, először a csecsemőt szolgálja, amikor a hátán fekszik, majd a hasán is. A készlet tartalmaz egy kifli alakú párnát, amely segít abban, hogy a csecsemőt kényelmesen a pocakra helyezd, és bátorítja a babát a feje felemelésére, a nyaka erősítésére. Amikor a gyermek elkezd ülni és mászni, a játszószőnyeg hangulatos játszótérré válik.

Megnézheted a videót a játszószőnyegről:

A világ a gyermek szemével:
ÚJSZÜLÖTT – tárgyakat lát maga előtt, csak fekete-fehérben, a közvetlen közelében
3 HÓNAP – kezdi látni, felismerni a szülőket, a színeket
8 HÓNAP – a kép tisztábbá válik, kialakul a szem-kéz koordináció
12 HÓNAP – tisztán látja a színeket, de csak 2 éves korára alakul ki teljesen a látása

– Nagy méret – átmérő 1 m
– számos játéklehetőség: zene, fény, rágóka, csörgő és susogó anyagok, vidám színek és figurák
– fejleszti a baba látását, hallását, tapintását és finommotorikus mozgását
– megtanulja megkülönböztetni a formákat
– kényelmes, puha anyag, 3 cm vastag
– könnyen tisztítható játszószőnyeg
– ehhez a BabyOno játszószőnyeghez tartozék egy pocakpárna, mely ideális támasz hason fekvéskor, levehető rágókával és csörgővel
– nyugtató és játékos dallamok, lágy fények
– BPA, PVC és ftalát mentes
– Anyaga: 100% poliészter
– Gépben mosható a szőnyeg
– Súly: 2,40 kg

Szükséges elemek: 3 x AA (tartozék)

A kontrasztos színezetű játékok kiváló fejlesztőeszközök a baba látásfejlődésének támogatásához.
A csecsemők látása nem tökéletes, máshogyan észlelnek, mint a nagyobb gyermekek, vagy a felnőttek. Az újszülöttek csak kontúr nélküli foltokat, úszó árnyakat látnak. Ők még nem tudják megkülönböztetni a színeket és az árnyalatokat sem, és fókuszálni is csak rövid ideig tudnak. Az élesen elkülönülő színek, mint például a fekete-fehér színkombináció, már felkelti az érdeklődésüket.
Ahhoz, hogy a látása fejlődhessen, a csecsemő idegrendszerének stimulációjára van szükség. Ez teszi lehetővé, hogy a megfelelő idegkapcsolatok kialakulhassanak. A kontrasztos játékok, mint ez a BabyOno játszószőnyeg is, a vizuális stimulációt elősegítő kiváló fejlesztő eszközök.
A babák figyelmét két-három hónapos korukig csak a kontrasztos színek vonzzák. A csecsemők számára elsősorban a geometriai ábrák vonzóak, és különösen a köröket kedvelik. Érdekesség, hogy a kontrasztos színek megkülönböztetésének és a kör forma észlelésnek köszönhetően találnak rá anyjuk mellbimbójára is a picik a szoptatáskor.
A második héttől már megfigyelhető, hogy a baba rohamosan fejlődik ebben is. Napról napra ügyesebb, édesanyjára néz, észreveszi, fókuszál, követi a tekintetével. Mindezt megközelítően 15-20 cm távolságban. Körülbelül ennyi a karon fekvő gyermek és az édesanya arca közti távolság, valamint az anya mellkasa és arca közötti távolság.

Nézd meg a C:MORE kollekció további elemeit is!

Márka

BabyOno

Tömeg 2.77 kg