Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

BabyOno játszószőnyeg játékhíddal – FUNNY FARM

19990 Ft

Készlet: Raktáron (9 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Merre megy a vonat? Hol voltak elrejtve a hiányzó képek? Fedezze fel FUNNY FARM játszószőnyegünket, és éljen át egy felejthetetlen kalandot a kicsivel. Az játszószőnyeg tele van szórakoztató részletekkel, aranyos karakterekkel és képekkel. Az érdekes kialakítás arra ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék az játszószőnyeg egyes elemeit. Arra ösztönzi a szülőket, hogy elmondják a szereplők történetét, amely minden alkalommal más és más lehet.

A szőnyegünk nemcsak játék, hanem tanulási hely is. A játszószőnyeg susogó és nyikorgó elemeket, könyvet, kiálló cédulákat, akasztós játékokat és összehajtható könyvet tartalmaz. Ennek köszönhetően a kicsi fejleszti motorikus készségeit, serkenti a látás-, hallás- és tapintásérzéket, valamint kognitív készségeket gyakorol.

Játszószőnyegünket úgy terveztük, hogy együtt nőjön gyermekével. Egyszerűen emelje fel a szőnyeg oldalait, és az egy száraz medencévé alakul, amelybe a mellékelt színes labdákat dobálhatja.

A készlet levehető játékokat tartalmaz – egy nyikorgót, egy zörgőt, egy tükröt és egy csörgőt. Ezeknek a játékoknak köszönhetően kisgyermeke fejleszti látását, hallását és tapintását, valamint gyakorolja kézügyességét.

A kisgyermek alakmegfeleltetést játszhat azáltal, hogy a játékokat a szőnyegen lévő kontúrokhoz illeszti. Elrejtett képeket is kereshet, és a szülővel együtt megszámolhatja őket. A gyermek fokozott érzékszervi aktivitása növeli kognitív képességeit.

A szőnyeghez egy színes, kétoldalas játékkönyvet mellékeltünk. Könnyedén rögzítheti a szőnyeg oldalára, vagy összekötheti a végeit. Ezzel teret biztosít a kisgyermeke számára a tanuláshoz és a játékhoz.

A készletben színes labdákat találsz. Használd őket a száraz medencében és a játékkönyvvel való játékhoz. A játékkönyv bekötve kosárrá alakul, amelybe gyermeke beledobhatja őket. A kicsi fejleszti a képességét, hogy tárgyakat tegyen bele és vegyen ki belőle.

A játszószőnyeghez egy kétoldalas párna tartozik, amelyen egy barátságos állat képe látható. A párna hasznos a hason fekvés gyakorlásához.

A játékhídat különböző pozíciókba állíthatod, hogy helyzetük és magasságuk kényelmes legyen a baba számára. A boltívek könnyen eltávolíthatók, így a bölcső takaróvá alakítható a fejemelés és a kúszás gyakorlásához.

A matrac puha, csúszásmentes alappal rendelkezik. Vastag, jól szigetelő és vízálló anyagból készült a megfelelő higiénia és a biztonságos játék érdekében.

A készletben:
– játszószőnyeg
– mozgatható játékhidak
– 4 akasztós játék
– párna
– 12db kislabda

Műszaki adatok:
– anyag: 100% poliészter, BPA-mentes, PVC- és ftalátmentes
– Méretek: 107 × 95 x 55cm

Tisztítása: Nedves ruhával törölje át

Márka

BabyOno

Tömeg 1.53 kg