Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Kinderkraft játszószőnyeg 4Smart játékhíddal, kontrasztos színekkel, érzékfejlesztő labdával

26990 Ft

Készlet: Raktáron (9 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Az élet első hónapjaiban a gyerekek csak kontrasztos, tiszta színeket érzékelnek. Ez egy csodálatos fejlesztőszőnyeg – négy zónára oszlik, amelyek fejlesztik gyermek látását, hallását, érintését és koncentrációját már születésétől fogva. A 4SMART arra ösztönzi a kicsi embert, hogy érintse meg, nyújtsa kezét, mozogjon és játsszon. A szőnyeg puha és biztonságos.

A színes szalagok és a gondosan kiválasztott színek lehetővé teszik, hogy a kicsi gyakorolja a látást. A 4SMART szenzoros szőnyeg érdekes textúrákkal rendelkezik.

A 4SMART rendelkezik egy zónával, amely lehetővé teszi gyermekének, hogy megismerje a különböző hangokat. Ez annak a kontrasztos játéknak köszönhető, amely megérintéskor susog, hangot ad és zörög. A kicsi megtanulja az ok-okozati összefüggést.

A szettben található kártyákat egy speciális műanyag zsebbe lehet tenni a szőnyeg oldalán. Különböző formákat mutatnak és kontrasztosak. A szőnyeg oldala felemelhető, hogy arra ösztönözze kisgyermekét, hogy emelje fel a fejét és edzze a nyakizmait.

A készlet tartalmaz egy fejlesztőlabdát nagy, sokszínű, érdekes gombokkal és mintákkal.

A 4SMART 12 darab kétoldalas fekete-fehér kártyával és egy babatükörrel érkezik, amelyeket sétákra magával vihet a baba, például a babakocsira erősítve.

Méret: 128 x 116 cm

Felhajtott szélekkel: 75 x 75 cm

Lehajtott szélekkel: 126 x 112 cm

Márka

Kinderkraft

Tömeg 7 kg
Cikkszám: 60463752 Kategóriák: , Címkék: ,