Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Taf Toys játszószőnyeg – játékhíddal Szavanna 360

24990 Ft

Készlet: Raktáron (29 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A Taf Toys Szavanna 360 játszószőnyeg támogatja a baba minden készségének fejlődését 20 játékos tevékenységgel. A legfinomabb extra puha anyagokból készült a baba tökéletes kényelméért. Egyedülálló kerek gyűrhető játékot tartalmaz, amely különböző pozíciókban rögzíthető a játékhidakhoz, hogy a babát különféle testhelyzetek gyakorlására ösztönözze.

• A kerek, kétoldalas gyűrhető játék három különböző pózban rögzíthető, így minden pozícióból fejlesztő előnyök származnak. A proaktív pozicionálás rendkívül értékes a baba motoros, kognitív, érzékszervi és tanulási fejlődése szempontjából.
• 2 egyedi műanyag tartó segíti a kétoldalas kártyák és a tükör elhelyezését a szőnyegen. Ez a kombináció arra ösztönzi a babát, hogy hosszabb ideig maradjon a hasán.
• A kerek játék és az álló kártyák serkentik a baba látását és agyának fejlődését, és segítenek megtanítani az ok-okozati összefüggéseket.
• Több érzékszervi játékot tartalmaz: gyűrhető kerek játék, csörgő oroszlán (Harry) sörény alakú rágókával, 2 kétoldalas filckártya 2 egyedi műanyag tartóval, kétoldalas teknős bababiztos tükörrel, gyűrűs csörgő és színes fények hangokkal.
• A függő játékokkal való játék serkenti a baba érzékszervei fejlődését, a finom- és nagymotorikát, valamint a szem-kéz koordinációt.

Zenés, színes fényket kibocsátó játék két játékos dallamdal és két nyugtató dallammal, beleértve a vízsugár hangját, mind 5 percig szól, összesen 20 percig. A zenélő játék tépőzárral rögzíthető a kiságyhoz vagy a babahordozó fogantyújához. A játékot a baba húzása aktiválja, hogy tanítson az ok-okozatról.

2 x AAA elem szükséges (nem tartozék).

A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelő fejlesztő játék kiválasztása gyermeked számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztő játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elősegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlődését a növekedés első két évében. Célunk, hogy segítsünk babádnak megalapozni az egészséges és boldog fejlődési utat.

2021-ben Made for Mums Toys Awards-on ezüstérmes!!!

Márka

Taf Toys

Tömeg 1.37 kg
Cikkszám: 63349445 Kategóriák: , Címkék: ,
Márka:Taf Toys