Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Kinderkraft tricikli Spinstep

48990 Ft

marvelous-pink
marvelous pink
pastel-green
pastel green
platinum-grey
Platinum grey
Törlés

Kinderkraft SPINSTEP 5 az 1-ben tricikli

Tölts egy kis időt a szabadban gyermekeddel és fedezd fel a SPINSTEP 5 az 1-ben tricikli előnyeit! A tricikli a gyermekkel együtt nő; modulos elemeinek köszönhetően egyes részainek átalakítása igen egyszerű. Ezáltal könnyedén a gyermek méretéhez igazíthatjuk a triciklit anélkül, hogy szerelnünk kellene. Ezenfelül mély, vízálló, UPF50 típusú kupolájának köszönhetően sem a zápor, sem az égető napsütés nem ijeszthet el titeket!

A SPINSTEP-et 5-féleképpen lehet használni:

● sportbabakocsi (az ülés a menetiránynak háttal),
● tricikli a legfiatalabbak számára (az ülés a menetiránnyal megegyezően),
● kistricikli 18-24 hónapos gyermekek számára (kinyitott kupolával),
● idősebb gyermek számára a karfa és a biztonsági öv leszedhető (a szülő a rászerelt tolókar segítségével továbbra is korlátozhatja a gyermek triciklivel történő közlekedését),
● külön tricikli azon gyermekek számára, kik készen állnak erre a kalandra

A fizikai aktivitás rendkívül fontos a gyermek egészsége és fejlődése szempontjából. Azzal, hogy a gyermekednek megtanítod e tricikli segítéségével, hogy mennyire fontos ez, pozitív hatást fejtesz ki egészségére. A SPINSTEP-nek köszönhetően gyermeked megszereti a mozgást és az aktív időtöltést. A SPINSTEP 5 az 1-ben tricikli minden egyes sétát egyedivé tesz, hihetetlen élményt nyújt a gyermek számára. A tartós PU kerekek mind a városban, mind pedig az erdőben megállják a helyüket. Jól megtapadnak a felületen, ellenállnak a kiszúródásnak, a hátsó kerekek csapágyazottak. A SPINSTEP szabadkerék-funkcióval is el lett látva – amíg gyermeked kicsi, lekapcsolhatod a pedálhajtást, ezáltal gyermeked a tricikli meghajtása nélkül gyakorolhatja, hogyan kell pedálozni. Kordában tarthatod a gyorsaságot és az irányt is.

A tricikli 360 fokban forgatható üléssel rendelkezik, amelyet a szülővel szembe és menetiránynak megfelelően is beállíthatunk – a gyermek magabiztosabb lesz, ha tudja, hogy figyelsz rá. A mély, szabályozható, vízálló, és UPF50 szűrővel ellátott kupolának köszönhetően zápor és szél esetén is védelmet nyújt a gyermek számára, épp mint egy sportbabakocsi! A séta kényelméért a puha huzattal ellátott kényelmes ülés és a magas háttámla a felelős. A háttámla megfelelő támaszt nyújt a gyermeknek a világ felfedezése közben. A kistricikli 3 pontos biztonsági övvel és leszerelhető karfával lett ellátva, így ha gyermekünk készen áll, egyedüli utazásra is használhatja a triciklit.

Jól tudjuk, hogy a folyamatos pedálozás fárasztó lehet a kisgyermek számára, azért a SPINSTEP tricikli kényelmes lábtartókkal is fel lett szerelve, amelyekre nyugodtan felteheti a lábát, ha pihenésre van szüksége. A szülők számára pedig fontos előny a 3 magasságban állítható tolókar, amelyet kellemes tapintású, puha hab fed. Elég csak beállítani a tolókar hosszát, hogy magasságunkhoz alakítsuk. A SPINSTEP-et éveken át használhatja gyermeked, mivel tartós acélból lett megalkotva, változtatható az ülés és a pedálok távolsága. Ha a gyermeked már nagyobb lesz, akkor is gond nélkül méretéhez igazíthatod. A triciklihez hasznos kiegészítőket is kapsz, pl. kistáskát a szülő számára (amely a tolókarra tehető), valamint két kis kosár a gyermek játékai számára. A SPINSTEP összecsukható, így nyaralásra vagy a nagyszülőkhöz tett látogatásra is magaddal viheted. A SPINSTEP használatával minden séta igazi élmény lesz!

Előnyök

Biztonság:
● A “szabad kerék” funkciónak köszönhetően a gyermek a tricikli hajtása nélkül is pedálozhat. A szülő kontrollálja az utazás sebességét!
● A SPINSTEP-et szabályozható, 3 pontos biztonsági övvel és puha védő elemekkel is felszerelték. Így nem csak a gyermek kényelmét, de biztonságát is növelik.
● Levehető, puha karfa, amely megkönnyíti a gyermek behelyezését és kivételét. Középen található a nyitó gombja, ezáltal a szülő egy kézzel is kinyithatja.
● A csúszásgátló gumimarkolatok biztos tartást garantálnak, növelik a kis triciklis magabiztosságát és biztonságát.
● Az acélváz igen masszív és tartós, ezáltal a SPINSTEP éveken át hasznotokra lesz.
● A mély, szabályozható, vízálló, UPF50 szűrővel ellátott kupola megvédi a gyermeket a záportól, a széltől és a naptól is.
● A hátsó kerekeknél fék is van, a szülő is lefékezheti a járművet.

Kényelem:
● Behajtható lábtartójának köszönhetően hosszas pedálozás után megpihenhet gyermeked. Ezenfelül támaszt is nyújt azon csöppségek számára, akik még nem tudnak egyedül tekerni.
● Az 5 az 1-ben SPINSTEP triciklit könnyen össze lehet csukni – könnyebb elvinni nyaralásra, és az egyes funkciók közötti váltáshoz nincs szükség szerelésre. Összehajhatóságának köszönhetően könnyebb otthon is tárolni.
● A triciklit könnyű tisztán tartani – a háttámla huzatát könnyen le lehet szedni, könnyen áttörölhetjük nedves szivaccsal.
● A szülő számára kialakított tolókar kellemes tapintású habbal lett befedve, amely biztos fogást garantál. Ezenfelül 3 fokozatban állítható – könnyen méretedhez alakítod.
● A plusz kiegészítők még kellemesebbé teszik a sétát. Két kosár (egy nagy hátul, és egy kicsi elöl), amelyekbe mindenféle kiegészítő belefér. A te cuccaidnak a tolókaron elhelyezett kistáska biztosít helyet, amely szintén a készlet része.

Funkcionalitás:
● A 360 fokban forgatható ülésnek köszönhetően a gyermek szülővel szemben vagy szülőnek háttal is utazhat. Ezáltal a SPINSTEP már kb. 9 hónapos kortól használható akár sportbabakocsi helyett is.
● Egyes elemeit könnyű szétszedni, nem kell szerelni hozzá. Ezáltal a triciklit könnyen a gyermek igényeihez alakíthatjuk.
● A SPINSTEP 9 hónapos kortól 5 éves korig használható! Kupolája, karfája és tolókarja leszerelhető.
● Az ülés és a kormány távolsága szabályozható, így a SPINSTEP-et könnyen a gyermek méretéhez igazíthatjuk. A gyermekek gyorsan nőnek, de ezzel a triciklivel ez nem probléma!
● PU-ból készült tartós kerekei jól tapadnak az adott felülethez, a tricikli aszfalton és erdőben is használható. A SPINSTEP mindig veletek lehet függetlenül attól, hogy hol szeretnétek kirándulni.

Kivitelezés

Anyagok:
● Váz: acél
● Kerekek: PU
● Kormányfogó: TPR – csúszásgátló felület
● Huzat: poliészter
● Kupola: poliészter, UPF 50 , vízálló

Kerekek (átmérő)
● Elülső: 24,5 cm
● Hátsó: 21 cm

Súly: 10,1 kg
9 hónapostól 5 éves gyermekek számára

A karton méretei és súlya: 71,5 x 41 x 31 cm/ 12,3 kg

Márka

Kinderkraft

Tömeg 11.64 kg
Szín

marvelous pink, pastel green, Platinum grey

Cikkszám: sz_68729098 Kategóriák: , Címke: