Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno elektromos ételmelegítő és sterilizáló – Luna 6in1

26990 Ft

Készlet: Raktáron (40 db)
Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Neno Luna 6in1
Ez a készülék melegítő, leolvasztó és sterilizáló egyben! Ezen felül 24 órán keresztül állandóan fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet, és gyorsan felmelegíti az ételeket. Intelligens anyatej leolvasztási technológia, tápérték-veszteség nélkül. A SMART anyatejmelegítő funkció biztosítja a biztonságos melegítést, nem haladja meg az ajánlott maximum 40 C fokot. A Neno Luna gyorsan és biztonságosan sterilizálja a tölcséreket, a mellszívó alkatrészeket, az üvegeket és a cumikat 100 C fokon. A készüléket a legmagasabb szabványoknak megfelelően tervezték, szülésznők és gyermekorvosok ajánlják csecsemők és újszülöttek táplálékának felmelegítéséhez, valamint a mellszívó alkatrészek, cumisüvegek és cumik sterilizálására.

GYORS STERILIZÁCIÓ
Az intuitív Neno Luna sterilizátorral 10 perc alatt higiénikusan és sterilen tarthatja a cumisüvegeket, rágókákat és a mellszívó pótalkatrészeit. Ez egy kötelező eleme a háztartásnak, ha törődik a megfelelő higiéniával és a mikroorganizmusok, vírusok és baktériumok elleni védelemmel. A készülék megfelel a tudatos anyukák igényeinek, akiknek fontos a biztonság, a higiénia és a sterilitás.

HASZNOS ÉTELMELEGÍTŐ
A készülék 60°C-ig melegíti az ételt. Praktikus, amikor éjszakai ébredéskor gyorsan meg kell etetnie a babát. A védőkupak gyors és egyenletes felmelegedést garantál. Biztos lehet benne, hogy az étel megfelelő hőmérsékletű. Kényelmes és időtakarékos. Hagyja, hogy Neno Luna megcsinálja ezt helyetted.

GYORS FŰTÉSI PROGRAM
Minden perc a babával értékes. Melegítse fel a baba ételét expressz üzemmódban, amely azonnal működik! A készülék biztonságos módon melegíti fel az anyatejet, és megőrzi az anyatej minden értékes összetevőjét. Legyen okos a Neno Luna 6az1ben készülékkel!

AZ ÉTEL HŐMÉRSÉKLETÉNEK FENNTARTÁSA
A hőmérséklet fenntartása elképesztően praktikus funkció a kisgyermekes anyukák számára. Kényelmes és időtakarékos. Az étel állandóan meleg – tökéletes a baba számára. A hőmérsékletet 35 és 60°C között állíthatja be. Személyre szabhatja az Ön igényei szerint.

KIOLVASZTÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
A fűtőberendezés fokozatosan és egyenletesen olvasztja fel az ételt, megőrizve értékes tápanyagait. A Neno Luna segítségével kiolvaszthatja a külön kapható Neno tasakban tárolt anyatejet. Felejtse el az időigényes, régimódi módszerekkel végzett leolvasztást, pár perc alatt végezze el a Neno Lunával.

KOMPATIBILIS CUMISÜVEGGEL, BÉBIÉTELES ÜVEGGEL ÉS ANYATEJTÁROLÓ TASAKKAL IS
A készülék univerzális – nem csak a tejes cumisüvegeket, hanem a bébiételes üvegeket is melegítheti és sterilizálhatja kisbabájának. A kosár átmérője kb. 8 cm, így itt különféle méretű cumisüvegeket és mellszívó pótalkatrészeket helyezhet el. A Neno Luna segítségével Ön kényelmesen gondoskodhat a tartozékok megfelelő higiéniájáról.

LCD ÉRINTŐKÉPERNYŐ
A készülék kezelése meglehetősen intuitív és egyszerű, köszönhetően az intelligens és okos LCD-panelnek, amely érintéses funkciógombokkal rendelkezik. A kijelzőn egy gomb található az üzemmódok, a munkaidő és a hőmérséklet beállításához. A 2,2 hüvelykes kijelző megkönnyíti a készülék éjszakai használatát. Ez az intuitívság minden részletben.

KOMPAKT MÉRET
A sterilizáló mindössze 3 elemből áll. Minimalista és kompakt, ami viszont megkönnyíti a használatát és tisztán tartását.

STÍLUSOS TERVEZÉS
A Neno Luna egy okos és esztétikus minimalizmust képvisel. A tiszta LCD-kijelző és a nagy funkcionális gombok intuitívvá teszik a használatot. Stílusos és elegáns, így minden belső térbe tökéletesen illeszkedik.

MELEGÍTSÜK AZ ANYATEJET
Nincs több időigényes és fárasztó tejhőmérséklet-mérés! A Neno Luna egy intelligens készülék, melynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan melegítheti fel babája ételét. Válassza a „tej” módot, és a Neno Luna elvégzi a többit.

HELYTAKARÉKOS
A készülék akár 6 funkciót is magában foglal: kiolvasztás, anyatej melegítés, sterilizálás, gyorsmelegítés, ételmelegítés és hőmérséklet tartás. A Neno Lunának köszönhetően nem csak időt takarít meg, hanem helyet is a konyhájában.

Névleges teljesítmény: AC 220-240V 400W
A helyiségben javasolt hőmérséklet és páratartalom: 15-30°C / 30-80%
Kábelhosszúság: 100 cm
Éjszakai világítás: Igen

Márka

Neno

Tömeg 0.765 kg