Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno mellszívó kiegészítő csomag Aris

6990 Ft

Készlet: Raktáron (31 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

A Neno ARIS pótalkatrész készlet, minden Neno mellszívó modellhez kompatibilis, és az alkatrészek nagyon egyszerűen cserélhetők. Ne feledd, hogy a készülék használata után mindig forrald fel azokat a részeket, amelyek az anyatejjel érintkeztek.

Minden Anya egy Szuperhős

A pihenés minden pillanata vagy a gyermekeddel töltött idő aranyat ér. Ezért ne tölts olyan tevékenységekre időt, amelyeket a Neno termékek segítségével le tudsz rövidíteni. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben a legnehezebb időszakban minden Anya valódi támogatást érezzen termékeinkkel. Éppen ezért az elektromos mellszívók, aspirátorok, porlasztók, elektronikus dadák, thermopoharak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapokat a szülők és a babák számára egyaránt.

Kompatibilis minden Neno mellszívóval

A Neno termékcsalád a babájukat szoptató anyák minden igényét kielégíti. A teljes higiénia és a tej lefejésének biztonsága érdekében ellenőrizni kell a membrán, a szelepek, a tölcsérek és a csövek kopását. Alkatrészkészletünk minden Neno elektromos mellszívó modellhez kompatibilis és nagyon könnyen cserélhető. A Camino és Bella Twin mellszívók esetében vedd figyelembe, hogy ehhez saját, keresztben csatlakoztatott rögzítőelem szükséges. Ne felejtsd el minden egyes szivattyúzás után gőzzel fertőtleníteni azokat a tárgyakat, amelyek a tejjel érintkeztek.

Tölcsér a mellszívóhoz

Az összes Neno mellszívóhoz tartozó szilikon cseretölcsér maximális kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a megfelelő tejáramlást pumpálás közben. A 24 mm-es tölcsér, amely tökéletesen illeszkedik a 18,5-22 mm-es mellbimbó átmérőjéhez, tökéletes utazáshoz vagy egyéb olyan helyzetekhez, amikor nem lehet minden használat után megtisztítani a mellszívót. Tölcséreink teljesen biztonságosak, BPA mentesek és tökéletesek minden anya számára.
A tölcsért 6 havonta javasolt cserélni, ha napi 3-nál többször használjuk a mellszívót.

A szelep

Az összes Neno mellszívó kivehető szelepe gondoskodik arról, hogy a tej a megfelelő irányba folyjon a szivattyúzás során, hatékony pumpálást garantál a mellszívó használatakor, valamint stabilizálja a készülék szívóteljesítményét. A cserélhető alkatrész minden helyzetben biztosítja a készülék megfelelő működését.
A szelepet 2-3 havonta javasolt cserélni (ha napi 1-3 alkalommal használjuk a mellszívót) vagy 4 hetente (ha napi 3-nál többször használjuk a mellszívót).

Cső

Csak akkor szükséges cserélni a csövet, ha nedvesség kerül a tömlőbe vagy az megsérült.

Membrán

Az összes Neno mellszívó csere membránja teljesen szilikonból készült és BPA mentes. A membrán megakadályozza, hogy tej és nedvesség kerüljön a mellszívó csöveibe, és biztosítja a higiénikus pumpálást. Ezenkívül a Neno mellszívó membránja egy speciális rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a levegő keveredését a cső és a lefejt tej között a mellszívó működése során.
A membránt 8 hetente ajánlott cserélni (ha napi 1-3 alkalommal használod a mellszívót), vagy 3-4 hetente (ha napi 3-nál többször használod a mellszívót).

Szülésznők és szoptatási tanácsadók ajánlatával

A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznők és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket a fiatal szülőknek ajánljuk, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat, és lehetővé tegyék számukra, hogy gyermekeikkel együtt élvezhessék minden pillanatot.

Szoptatási tanácsadó

A szoptatás, bár a világ legtermészetesebb dolga, nem mindig könnyű. A tapasztalt szülésznők és a szoptatási tanácsadók is tudják, hogy a jól megválasztott mellszívó a hatékony, egészséges és problémamentes szoptatás alapja.

Súly: 1,05 kg
A csomag tartalma:
– 2x membrán
– 2x szelep
– 1x tölcsér
– 1x PVC cső

Kompatibilis mellszívók:
– Neno Mare
– Neno Angelo
– Neno Bueno
– Neno Uno
– Neno Due
– Neno Bella
– Neno Bella Twin
– Neno Camino
– Neno Presto

Csomag súlya: 1051 g

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Márka

Neno

Tömeg 0.123 kg
Cikkszám: 67602715 Kategóriák: , Címke:
Márka:Neno