Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Laica Predator vízszűrő kancsó

12990 Ft

fekete
fekete
piros
piros
Törlés

A LAICA új Germ -STOP / Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a bi-flux fizikai/kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül.

A LAICA folyamatosan foglalkozik olyan termékek kutatásával és fejlesztésével, amelyek javíthatják a fogyasztók jólétét. A LAICA Germ-STOP szűrő abból a vágyból született, hogy nagy teljesítményű szűrőt hozzon létre a baktériumok és a legfőbb vegyi anyagok csökkentése érdekében, amelyek jelen lehetnek azokban az országokban, ahol a vízszennyezés kérdése napi probléma.
A csapvizet baktériumok, nehézfémek, növényvédő-, és gyomírtószerek vagy más kemikáliák szennyezhetik.

A LAICA bi-flux szűrője csökkenti a csapvízben jelen lévő kémiai szennyeződéseket, növényvédő-, és gyomírtószereket és a nehézfémeket. A LAICA bi-flux szűrő 30 naponta vagy 150 liter víz leszűrése után cserélendő. A legújabb, LAICA Predator vízszűrő kancsóban viszont egy extra baktériumszűrő is található a bi-flux szűrő után.
Ez a LAICA Germ-STOP szűrő speciális technológiával készült, amely blokkolja a baktériumokat és kiküszöböli a víz zavarosságát. A LAICA Germ-STOP szűrő a csapvíz zavarossági szintjétől függően akár 12 hónapig, vagy 1000 liter víz szűréséig is.

Márka

Laica

Szín

fekete, piros

Cikkszám: sz_42935386 Kategóriák: ,
Márka:Laica