Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Kinderkraft etetőszék Lastree

52990 Ft

pink
Pink
szurke
Szürke
Törlés

A LASTREE egyedülálló etetőszék – születésétől fogva pihenőszékként is működik. Amikor a gyermek idősebb lesz, LASTREE átalakul etetőszékké. A széles beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár hároméves (maximum 15 kg) gyermek is használhatja. A kényelmes kerekek megkönnyítik az etetőszék mozgatását, a modern terrazzo kialakítás miatt a LASTREE jól mutat a lakásban.

A LASTREE 2 az 1-ben etetőszék pihenőszékként is működik (9 kg-ig terjedő gyermekek számára). A széles, puha ülés azt jelenti, hogy a kisded elkísérheti a mindennapi tevékenységekben. A pihenőszék beállítható alacsony vagy magas pozícióba. A háttámla a fekvő helyzetben állítható, hogy gyermeke bármikor kényelmesen el tudjon aludni.

A LASTREE összecsukható etetőszékként is működik (15 kg-os gyermekekig). Az ülés magassága öt különböző szintre állítható, és a kiegészítő lábtartó megfelelő lábtartást biztosít a kis lábak számára.

Tartalmaz egy játékhidat két játékkal. A játékok különböző textúrájúak, hogy stimulálják a látást, miközben rengeteg szórakozást nyújtanak a kicsi számára.

A LASTREE pihenőszék és etetőszék háttámlája három különböző helyzetbe állítható. A LASTREE segítségével a tálcát három különböző távolságra állíthatja be az üléstől, és szükség esetén teljesen eltávolíthatja is.

A háttámla hátulján található egy további zseb kis tárgyak számára. Nedves törlőkendőt, gyermeke kedvenc mackóját vagy ruhás pelenkáját képes megtartani.

Márka

Kinderkraft

Tömeg 10.1 kg
Szín

Pink, Szürke

Cikkszám: sz_60461926 Kategóriák: , Címkék: ,