Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Neno melltartóbetét Stella 60 db

2990 Ft

(50 Ft/db)

Készlet: Raktáron (25 db)
Szállítási díj: Személyes átvétel esetén és 20.000,- Ft rendelési összérték felett ingyenes, máskülönben 1490 Ft.
Szállítási idő: Személyes átvétel esetén Budaörsön azonnal, házhozszállítás esetén 1-4 nap.

Neno Stella melltartóbetét (60 db)

Neno Stella – Az ultravékony és finom Neno Stella melltartóbetéteket arra tervezték, hogy megóvják a fehérneműt a szennyeződéstől. Esztétikus, sugárirányú kialakítása rendkívül diszkrétté teszi, és tökéletesen illeszkedik a mell formájához. Magas higroszkópos tulajdonságainak köszönhetően gyorsan felszívja a mellbimbóból kiszivárgó tejet, biztosítva a kényelmet és a frissességet éjjel-nappal.

– Szuper nedvszívó
– Ultra vékony
– Egyedi csomagolásban
– Légáteresztő

SZUPER NEDVSZÍVÓ ÉS ULTRAVÉKONY
A Stella melltartóbetétek megakadályozzák a foltok megjelenését a ruhákon és a fehérneműn. Kiváló higroszkópos tulajdonságaiknak köszönhetően gyorsan felszívják a nedvességet, így a felső réteg hosszabb ideig szárazon marad. Ráadásul mindössze 1 mm vastagok, így használatuk a lehető legdiszkrétebb.

MAGA A DISZKRÉCIÓ
Vásárlás, repülőn és strandon… A szoptatós melltartóba való betétek minden körülmények között tökéletesen működnek. Ultravékonyak és precízen profilozottak, így tökéletesen illeszkednek a melltartó kosarához és láthatatlanok maradnak.

NAPPAL ÉS ÉJJEL
Szeretnél frissen maradni a nap 24 órájában? Ebben segítenek a Neno melltartó betétek, mivel légáteresztő képességük miatt nappal és alvás közben is használhatóak.

5 SZUPER RÉTEG!

60 DARAB, EGYENKÉNT CSOMAGOLVA
Ne feledje – minden helyzetben a megfelelő higiénia az alap. Melltartóbetéteinkkel folyamatosan biztosíthatja! A csomag 60 darab egyenként csomagolt betétet tartalmaz. Ezért nem kell félnie attól, hogy a mellei nemkívánatos mikroorganizmusokkal érintkeznek.
MINDIG ELÉRHETŐ HELYEN
Ne aggódjon a higiénia miatt, mert mi gondoskodtunk róla. A betéteket védőfóliájuknak köszönhetően lazán bedobhatja egy tágas pelenkázótáskába, a válltáskájába, de akár egy elegáns kistáskába is estére.
STABILIZÁLÓ MATRICÁK
A stabilizáló matricák segítenek rögzíteni a betétet a melltartó belső felületéhez, és biztosítják, hogy a mozgás ellenére is a helyén maradjon. Ráadásul nem hagynak csúnya ragasztónyomokat az anyagon.
LÉLEGZŐ RÉTEG
Jól tudjuk, hogy az élelmiszerek nedvessége az emberi bőr melegével párosulva ideális környezet a káros mikroorganizmusok fejlődéséhez. A betét elkészítésekor a gyártó ügyelt arra, hogy egy további légáteresztő réteggel legyen ellátva. Ez a megoldás kiváló szellőzést és teljes használati kényelmet garantál.
VÉDJE A RUHÁJÁT
A Stella betéteket úgy tervezték, hogy megvédjék a melltartóját a nedvességtől. Az alsó vízálló rétegnek köszönhetően nem szivárognak, így a melltartó száraz és tiszta marad.
FELSZÍVÓ RÉTEG
Hogyan szív fel egy ultravékony betét nagy mennyiségű folyadékot? Kiváló nedvszívó képességének titka a Japánban készült szuperabszorbeáló polimerekből álló rétegben rejlik.
PUHA ANYAG
A szoptató anyák érzékeny bőre minden jót megérdemel. Ezek a betétek kellemes tapintású és puha, nem szőtt anyagból készülnek, amely finoman átöleli a mellbimbót és környezetét, így 100%-os kényelmet biztosít.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Márka

Neno

Tömeg 0.22 kg
Cikkszám: 69109563 Kategóriák: ,
Márka:Neno