Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Zopa ülésbetét – Breeze – 2-3-as súlycsoportú biztonsági ülésbe

7990 Ft

homok
homok
kek-erdo
kék erdő
maory-szurke
Maory szürke
szurke
Szürke
vadviragok
vadvirágok
Törlés

A forró nyári napokon történő utazás a gyerekek részére magterhelő. A Zopa Breeze gyerekülés alátét ezt kellemesebbé tudja tenni, mivel a piacon ez az egyedüli olyan betét, amely nem gátolja a további kiegészítő rögzítőpontok használatát, amelyek a biztonsági övek helyes irányvonalának megőrzésére szolgálnak. A Zopa AIR FLOW technológia alkalmazása segít megakadályozni a túlzott izzadást és a felhevülést. Az alátét két részből áll, amely azt biztosítja, hogy a gyerekülés a gépjárműben jól elhelyezhető, a fejtámasz legalacsonyabb, de a legmagasabb helyzetben történő beállítása esetén is. Ennek köszönhetően a használatának teljes ideje alatt védi a gyermeket.

A megalkotás a szülők részvételével történt

A Zopa BREEZE alátétek az ügyfelek igényei szerint lett megalkotva. Ők azt akarták, hogy a nyári betét ne legyen csupán szellős, de alkalmazkodni tudjon az adott gyereküléshez, valamint ne gátolja az ülés egyetlen biztonsági elemének használatát.

Ezért nem egy univerzális, hanem három változat alátét készült. Mindegyik tökéletesen tud alkalmazkodni azon kategóriájú gyerekülésekhez, amely típusokhoz készült. A szülők ennek köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy az alátét nem gátolja az övek helyes vezetését.

A szellőzést a Zopa Air Flow egyedülálló technológia biztosítja, amely 3D hexagon anyaga biztosítja azt, hogy a betéten keresztül, a gyerekülés és a gyermek közt, a levegő áramlani tudjon.

Az összes 2/3 csoportba tartozó gyereküléshez alkalmas
A piacon egyedüli olyan betét, amely nem gátolja a kiegészítő rögzítőpontok használatát, ezek a biztonsági övek helyes irányvonalának megőrzésére szolgálnak
A piacon az egyedüli olyan alátét, amely a gyereküléssel együtt növelhető. Az alátét két részből áll, amelyek úgy állíthatók be, hogy a gyerekülés feji, háti és ülő része mindig takarva legyen. A beállítás egyszerűen, tépőzárral történik
A „ZOPA AIR FLOW“ technológia megelőzi a túlzott izzadást és felhevülést
A fejtámasz úgy van kialakítva, hogy alvás esetén is meggátolja az izzadást
Az öv helyes irányvonalát biztosító alakzat
Egyszerű EASY FIT rögzítési rendszer, zsinór és szemek segítségével
Mosható (kézi mosás)

Márka

Zopa

Tömeg 0.3 kg
Szín

homok, kék erdő, Maory szürke, Szürke, vadvirágok

Cikkszám: sz_59653616 Kategóriák: ,
Márka:Zopa