Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

Kinderkraft utazóágy – Leody – állítható magasságú

26990 Ft

pink
Pink
szurke
Szürke
Törlés

Beépített rendszerének köszönhetően gyorsan összecsukhatjuk és szétnyithatjuk, ezáltal gyermeked számára pár másodperc alatt kellemes és kényelmes fekhelyet alakíthatsz ki. A LEODY utazóágy 2 pozícióba állítható, ezáltal csecsemők és idősebb gyermekek is használhatják. A felső szint azon csöppségek számára lett kialakítva, amelyek még nem képesek átfordulni. Így könnyebb a szülőnek a gyermeket felügyelni, nem kell fölöslegesen mélyre hajolnia, a hátát megterhelnie. A gyermek biztonságának növelése érdekében önnyílásgátlóval is fel lett szerelve. A hálós oldalaknak köszönhetően folyamatosan szemmel tarthatod gyermekedet, valamint biztosítod gyermeked számára a megfelelő légáramlást forró éjszakákon is. A LEODY utazóágyat hihetetlenül könnyű szállítani – kompakt méretre összecsukható, ezután pedig a készlet részét képező vállpántos táskába tehető. Összecsukod, elcsomagolod, magaddal viszed az utazásra és kész!

Előnyök
Kényelem:
● Az utazóágy két szintre állítható. A legfelső szint csecsemők számára ajánlott, az alacsonyabb a mozgékonyabb, nagyobb gyermekek számára.
● A LEODY lecipzározható oldalajtóval rendelkezik. Ha a gyermeked már mászni is tud, egyedül ki-be járhat a kiságyból. A kiságy járókaként is használható.
● A LEODY gyorsan és egyszerűen összecsukható és szétnyitható rendszerrel lett felszerelve. Ezáltal pár másodperc alatt kényelmes alvóhelyet alakíthatsz ki a kis csöppség számára otthon és utazás idején.
● Az ágy alvófelülete 120 x 60 cm méretű. Nagy pihenőteret biztosít.

● A terméket könnyű tisztán tartani. Szennyeződés esetén a kiságyat elég nedves, majd száraz kendővel áttörölni. Kész is!

Biztonság:
● Erős, masszív acélkerettel rendelkezik. Teljes szerkezete igen stabil, megvédi a gyermeket az álmatlan éjszakáktól.

● Az összecsukást elősegítő rendszer duplazárral lett felszerelve a baleset elkerülése érdekében. Nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy véletlenül magától kinyílik.

● Három fala hálós, ezáltal lehetőséget nyújt gyermeked megfigyelésére, valamint biztosítja a megfelelő légáramlást is forró napok esetén.
● A LEODY megfelel az utazóágyakra vonatkozó EN 716 európai szabványnak.

Funkcionalitás:
● A LEODY-t nagyon könnyű szállítani, a két kerekének hála egyszerűen viheted át a szoba egyik sarkából a másikba. Minden keréken van fék is, amely alvás vagy pihenés közben biztosítja, hogy a kiságy stabil maradjon.
● Ez a Kinderkraft utazóágy összehajtás után mindösze: 76 x 20 x 20 cm. Egy kis autó csomagtartójába is belefér.
● A LEODY-hoz járó praktikus fülű tároló megkönnyíti a szállítását.

Kivitelezés
Anyag: műanyag, acél, poliészter
Mérete: 126 x 73 x 76 (cm)
A matrac méretei: 120 x 60 cm
Súly: 11,3 kg

A termék rendeltetése:
Magas alj: amíg a gyermek nem kezd el egyedül ülni, nem kezdi el egyedül feltolni magát, felhúzni magát, térdelni.
A plusz matrac ajánlott mérete: 120 x 60 x 8 cm.
A járóka funkciója (alacsony alj): max. 36 hónapos korú és 15 kg-os súlyú gyermekeknek.
A karton méretei és súlya: 77 x 21 x 21 (cm) / 13,2 kg

Márka

Kinderkraft

Tömeg 11.3 kg
Szín

Pink, Szürke

Cikkszám: sz_68564377 Kategóriák: ,