Barion Pixel
Max választék, max szakértelem
0 TermékFt

Nincsenek termékek a kosárban.

A BeSafe új ülése megoldás a nyári forróság okozta veszélyekre

Sajnos minden évben érnek minket tragédiák a közúton. Ezek közül talán a legjobban az üt minket szíven, ha gyermekekkel történik bármilyen baleset. Nyáron pedig külön veszélyt hordoznak magukban a felforrósodott autók, gépjárművek, amikben rendkívül gyorsan emelkedik a tűző napon a hőmérséklet, veszélybe sodorva ezzel az ott rekedteket.

A mi szívünk együtt dobban azokkal a tudósokkal és dizájnerekkel, akik éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy az ilyen eseteket megelőzzük, és mindenkorra száműzzük az életünkből. A norvég BeSafe fejlesztőmérnökei pedig végre előálltak a megoldással. OIyan integrált gyermekfigyelő rendszert építettek az egyik gyermekülésükbe, ami nemcsak azt figyeli, hogy a gyermek kikapcsolja-e menet közben a saját övét, hanem arra is figyelmeztet, ha netán a gyermekünket az autóban felejtettük.

A BeSafe 30 éve elsőként kezdte el alkalmazni a gyermekek menetiárnynak háttal való utaztatását, hiszen az 5x biztonságosabb. Céljuk az volt hogy Skandináviában 4 éves kor alatt egyetlen egy gyermek se haljon meg közúti balesetben és ezt a céljukat pár éve el is érték!

Erre vártunk! Végre itt a megoldás! Ez az integrált rendszer összeköttetésbe kerül a telefonunkkal, és egy applikáción keresztül ad számunkra hangos riasztást, ha például a gyermek babrál a biztonsági övvel és ki akarja kötni. Vagy ha az üléstől és így az autónktól, annak bekapcsolt biztonsági övei mellett túl messzire kerülünk (kb 10-20 méter), riasztássorozatot ad attól függően, hogy a riasztott fél reagál-e a riasztásra. Sőt, másdolgos és harmadlagos kontaktokat is megadhatunk, akik üzenetben az ülés koordinátáját is megkapják, hogy szükség esetén tudjanak reagálni.

Ez az ülés a BESAFE IZI TURN M már itt van, és kipróbálható, ettől pedig azt reméljük, hogy a tudatos szülői magatartás egy komoly hardveres alátámasztást, segítséget kap, hogy még hatékonyabban védhessük meg a gyermekeinket az utakon és a parkolókban is.

Itt megtalálod:

https://babymax.hu/termek/gyerekules/i-size-61-105-cm/besafe-gyerekules-izi-turn-m-i-size-metallic-melange/